Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Както виждаш не съм коментирал коя система е по добра. При мен с изцяло ЛР се работи много трудно поради средната паша в района за това съм комбинирал с магазини. За по слаби и райони с 1ЛР корпус и магазини мисля че ще е много подходяща комбинация. ЛР системата ти дава голяма възможност за импровизации и може да се приспособи към всеки район.
    И аз това установих че ЛР не е за слаби и средни паши защото пчели бол мед няма.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    И аз това установих че ЛР не е за слаби и средни паши защото пчели бол мед няма.
    "Късно е, либе, за китка"

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    "Късно е, либе, за китка"
    За тебе късно за мен конфигурация 2 ЛР корпуса +3 ДБ магазина
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    За тебе късно за мен конфигурация 2 ЛР корпуса +3 ДБ магазина
    Уж не става а пълни по 3 магазина с мед, пожелавам на всички такова не ставане.

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Не знам при вас какъв сорт слънчоглед сеят ,но ходих на един приятел на гости,който също има кошери.Ходихме до пчелина му,които е изкаран на полето до нивата с слънчоглед.Слънчогледа беше един с много малки питки и сравнително нисък-около 1,4-1,6м.като се загледахме питите, пчелите налитаха но не влизаха в цветчетата.Почти нямаше нищо в магазините.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Слабичко 17 кошера 8 тенекии мед днес, има още малко мед в 2рия магазин и плодниците, но него ще го вадя към 15ти август когато ще ги зазимявам с 20 кг. мед и горницата го вадя. Утре и други ден ще извъртя и останалите, но като гледам 25-30кг. ще е средния добив на половина на миналата година.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Спокойно , има за теб и за тях .
    Никой не помни 2014 как беше ?
    Вярно , фокусът е винаги пред нас .

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    8 тенекета от 17 сем. е към 10-12 от сем. Ако наистина имаш още МАЛКО не виждам как ще стигнеш 25-30кг от сем.
    И при мен е много слабо. С почти двойно повече семейства едва ли ще достигна миналогодишния добив от слънчоглед, а за годишния добив не ми се помисля въобще. ТРАГЕДИЯ.
    2014 беше тежка ама на края наваксахме. Спрямо сега е като децка игра.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    8 тенекета от 17 сем. е към 10-12 от сем. Ако наистина имаш още МАЛКО не виждам как ще стигнеш 25-30кг от сем.
    И при мен е много слабо. С почти двойно повече семейства едва ли ще достигна миналогодишния добив от слънчоглед, а за годишния добив не ми се помисля въобще. ТРАГЕДИЯ.
    2014 беше тежка ама на края наваксахме. Спрямо сега е като децка игра.
    8 рапица, 2 ливада, сега 12 и още около 5 са останали, за това 25 - 30 среден за годината.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    При мен 2014г. беше ТРАГЕДИЯ главно заради акара. Сега опаразитеността е в нормални граници.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •