Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 484

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ... Моля коментирайте...
    http://pchelari.com/forum/showthread...ll=1#post73233

Без да се опитвам да се правя на ментор, ако имаш нужда от помощ, може да разчиташ на мен за допълнителни разяснения.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
    http://pchelari.com/forum/showthread...ll=1#post73233

Без да се опитвам да се правя на ментор, ако имаш нужда от помощ, може да разчиташ на мен за допълнителни разяснения.
    Точно по този цитат съм зарибен и си писахме с теб и получих доста указания за което благодаря. Изпълнил съм всичко както сме го обсъждали и се надявам да се получат нещата. Утре рано сутрин ще надникна колко междурамия пчели са събрали новосформираните семейства. Надявам се поне на 4-5 междурамия.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Миналата година правих края на юли няколко голи роя тази година сега са с по 2-3 магазина мед от слънчоглед.Силните ми кошери се ройха.Според мен стана така че пролетта бяха слабички и станаха готови за слънчогледа.
    Голите роеве и отводките ми зимуват в малко по специални кошери но според мен на около 4-5 междурамия си е достатъчно и не дават фира зимата за разлика от силните кошери.
    Според мен това е система с потенциал но както каза Юри зависи идеята каква е но дори и да направим всичко както трябва пак си има процент на незадоволителност който зависи от много фактори.
    Но не искам да излъжа неволно някой правя го само от две години с по 5-6 бр. кошери.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •