Колеги,Приятели!Не исках да взимам отношение,защото нещата са ясни и не е нужен коментар,и нямаше да го направя,но Вие сте длъжни да знаете.
Когато създадохме форума,искахме да съберем хора и да направим едно съобщество ,където да общуваме,споделяме и решаваме проблеми свързани с пчелитe.И го направихме.За толкова кратко време сме вече над 1500 човека,и то за по-малко от година и половина.Знаехме,че нещата ще стават бавно,ще има много проблеми,че ще ни е нужна и Вашата помощ.Знаехме обаче, че ще има и недоволни,хора,които ще имат претенциите за различни неща,знаехме,че ще има и такива,които ще дойдат тук с една цел-да рушат.И както на всякъде,и тук въведохме правила.За краткото време,в което сме заедно ние нямаме претенциите,че сме най-добрите,но се борим да станем такива,имаме основание обаче да кажем,че сме най-отворените към потребителите си,защото всички Ваши предложения ги коментираме и решенията ги вземаме в екип и Ви информираме за тях.За разлика от други споменати форуми,където дори няма и правила за писане да не говорим за права на потребителите.Колеги,участ вам и в други форуми,и навсякъде правилата са различни и без значение дали на мен ми харесват или не,аз се ръководя от тях,защото са правила и така са решили хората,които ги създават,и ако на мен това не ми харесва,просто ще избера мястото,където ми допада,но с това правилата няма да се променят на старото място.Същото е и тук.Всички Вие,които които смятате,че тук намирате атмосфера и нужното за вас,останете и пишете,питайте,отговаряйте и се чувствайте като сред приятели.Тези от Вас,които мислят,че не им е тук мястото и е излишно да си губят времето да отидат на друго место и дано там намерят изява.Никого не спираме,както да дойде при нас,така и да ни напусне.Избора е личен.Желаем успех на всички.