Майката получих на 12.07. и същия ден бе предадена . Приета е успешно, но до днес все още не снася.
Видимо няма увреждания. Смятам да я задържа още седмица в отводката.
П.С. За да не стават недоразумения искам да поясня, че нямам абсолютно никакви съмнения в коректността на Матеев.
Днес ще ти изпратя друга майка.
Съжалявам, че така се е получило. Според теорията на вероятностите все при някого нещо трябваше да се обърка, и явно при тебе се е случил лошия късмет.
При мене също се случва - аз придадох на моите семейства над 1000 плодни майки, и в една малка част от тях нещата също се объркаха. Какво да ти кажа - жива стока, с 1000 различни възможни причини да се случи някакъв гаф. Само че аз не се замислям - просто слагам друга майка и точка по въпроса.
благодаря на колегата Матеев , изключително точен и коректен
Аз също благодаря на г-н Матеев за подарената майка, на която пое и куриерските разходи. Точен и щедър.
В тази статия пише за пеещи майки в транспортни клетки!
https://www.google.bg/url?
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Как да не. Самия факт че не си чувал пееща майка, при положение че си разпратил вече стотици е достатъчно показателен. Така че ако чуеш някоя да пее в клетката по-добре я бракувай.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))