Ти вероятно подхранваш само с висококачествен мед, като гледам отметката ти по-горе. Предполагам си се загрижил за нас. Спокойно слагаме превръзката на необходимото място.
Ти вероятно подхранваш само с висококачествен мед, като гледам отметката ти по-горе. Предполагам си се загрижил за нас. Спокойно слагаме превръзката на необходимото място.
Ми аз с мед не подхранвам защото според мен медът само го складират докато със захарта се симулира паша (или поне така се твърди). Но преди паша и по време на паша не подхранвам.
Ама това си е мое мнение.
Благодаря на всички![]()
srg благодаря за информацията. А ти каква марка захар купуваш?
http://inews.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B7%D..._i.134677.html
Качествени политици ...
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз съм хранил със всякаква захар.Резултатът е един и същ.Не знам защо робувате ,че захарта трябва да бъде точно определена марка.Българската кристална захар е добра и аз ползвам само такава.
За съжаление няма българска захар . Всичко е внос , тук само се пакетира .
Когато Кунева -Пръмова бе главен преговарящ с ЕС подписа документ , с който България драстично намали квотата за производство на захар .
Срокът изтича тази година , но секторът така е затънал , че едвали от януари 2017 ще си стъпи на краката .
Когато храня, храня само с марка "Любекс"
1,39 вече е сметената на фирменния магазин в Горна.
Sweet life не е ли сръбска цвеклова захар? Тази, която продават в Метро за 1,50 лв.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))