Обещавам няма да оплювам!

1. Аз имам 0% и са реални. Дървените философи си мълчат, защото теориите им отидоха в канала през изминалата зима.
2. Виновни са пчеларските лидери и МЗХ. Тази наредба никога няма да започне да работи, ако продължаваме така.
3. Принципно, всеки трябва да си гледа в паничката, но е дразнещо, че парите се източват и то не толкова от пчелари, а от няколко тарикати.
4. Като гледам...цената продължава да се качва. Дано в 4-та категория, след Китай да ни сложат, тогава може и по 10 лева/кг
5. Това с гнилцовите заболявания е забавно. Първо бактериите продължават да се размножават в тенекията и второ това не е показателно за състоянието на семействата, защото пробите са сборни и за 1-ви път чувам някой да оценява здравословно състояние по меда. Звучи ми като гледане на боб или изследване на урина престояла в лабораторията 4 месеца.
Захар ще има докато цените са ниски, когато предложат добри цени за чист мед, тогава могат да имат изисквания. За тези пари - ТОЛКОВА! Колкото до инвертазата, тази година само някой заблуден ще използва, защото я откриват лесно. Профилът на тази инвертаза е много по-различен от този на инвертазата на пчелите.
Ако не им харесва меда, да не го купуват. Нали правят изследвания, нали вземат проби... Стига са ревали прекупвачите, ако не ги устройва качеството да си вкарат мед от Аржентина и Китай. А...забравих...тази лъжа с вноса вече не върви.

НАРЕДБАТА ЗА ДИРЕКТНИТЕ ПРОДАЖБИ ДА СЕ ПРЕРАБОТИ В ПОЛЗА НА ПЧЕЛАРИТЕ, А НЕ В ПОЛЗА НА ПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ!!!