Споко solaris60,не съм объркал темата Матеев ми подари майка![]()
Споко solaris60,не съм объркал темата Матеев ми подари майка![]()
Най-вероятно говори за запечатаното пило, в отводката на която е придал майката.
Да говоря за запечатаното пило със което съм направил отводката,сега има място къде да снася вече придадената майка и резултата ще е налице след 3-4 дена
Да "докладвам и аз!Маиката е приета и на първо четене е осеменила 1 лр рамка редовно!На този етап ми харесва!
Заедно с подарената майка поисках Матеев да ми продаде две и да ми изпрати трите заедно.Дойдоха си в отлично състояние, придадох ги и днес отворих да видя какво е положението.Ами и трите майки работят и имат положено пило.Така се случи, че и трите бяха на втората пита, която извадих от кошера и имах възможност да ги огледам.След като пчелите са започнали да ги захранват са наедрели и изглеждат чудесно.И трите майки са в семейства изпълващи два лр корпуса.Предстои да видим как ще изкарат зимата и пролетното развитие.За сега мога да кажа благодаря!.По нататък ще се включа пак по темата.
Днес проверих Майката от Матеев, видимо добре се чувства, почнала е и да снася. Подсилих с една пита със запечатано пило.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))