Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
Производителя не знае каква е дозировката.От това по персонално няма на къде.
То и производителя на разпечатващи машини Lyson не знае, че ножовете им са калпави и машините късат питите. Въпреки това досега е продал поне 50 машини в България и може би 1000 в цяла Европа. Та какво значение има, че машините не работят, след като има предостатъчно глупаци, за да ги купуват - и аз в това число, при това 2 бройки разпечатващи машини + една поточна линия.

Да кажа и за Китайските стоки - цял свят знае, че те са пълен боклук, но продължават да ги купуват, при това ги купуват толкова масово, щото китайската икономика стана номер 1 в целия свят.

Изводи - ако искаш да забогатееш, продавай евтини боклуци. Постинга не е насочен към tsc1 - той е коректен и полага максимум усилия. Просто такива мисли ми минаха из главата, когато видях за какви глупости спорите. Искате от пръдня боб, но боба струва много повече от пръднята, а вие не сте готови да заплатите цената. Не забравяйте Китай и вашите решения да купувате китайски боклуци ..... и това, че когато има голямо търсене на боклуци, производителите се преориентират да произвеждат именно боклуци и нищо друго.

Ако този спрей беше американски, към него щеше да има книжка със 100 листа инструкции за употреба и безопасност. Щеше да има и лъскава опаковка и цената му щеше да е 50 долара. Ако беше китайски, щеше да струва 2 лева, без инструкция, и всяка втора опаковка щеше да пристига вече изфирясала и с неработеща помпичка. Вие кое от двете бихте купили? Ама си признайте честно - с ръка на сърцето?

Аз мисля, че tsc1 прави един много добър компромис между цена и качество - все пак ще получите работещи опаковки, а за останалото четете интернет ..... и форума рабира се .....