- Какво е неточност?
- Българин, отиващ на работа.
- А какво е точност?
- Българин, излизащ от работа.
- Какво е неточност?
- Българин, отиващ на работа.
- А какво е точност?
- Българин, излизащ от работа.
-А ти, Гошко?
-Зъбите, г-жо.
-Ясно, ти си бъдещ зъболекар.
-А ти, Иванчо?
-Разбрах го, госпожо, аз ще ставам дояч.![]()
Пострадал от катастрофа претърпял няколко операции за възстановяване. След края на лечението лекарят му заявява:
- Господине, след последните интервенции ще може да правите само анален секс.
- Ама, докторе, тя жена ми никога не си е падала по аналния секс.
- За съжаление жена ви няма да има нищо общо с това.
Младоженци заживяват заедно.Свекървата провежда инструктаж на снахата:
-Сега дъще,да знаеш при мене има две правила и ако ги спазваш, ще живеем щастливо и в мир.Видиш ли я тая китка в косата ми?Така.Първото правило е следното - ако китката ми сочи откъм лявото ми ухо,да знаеш,че хич не съм в настроение и по-добре не ме заговаряй,че съм много люта.Второто е - ако китката ми сочи откъм дясното ухо,много съм блага и можем да си хортуваме за всичко.Това е.
Снахата я изгледала и рекла:
-Да знаеш мамо,и аз имам едно правило.Ако сутрин ме видиш по халат, да си пуша цигарата и да си пия кафето,да знаеш, че ми е през п.....а накъде ти сочи китката.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))