Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1859

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Пак да повторя: - ЧЕТИ, ЧЕТИ и ще достигнеш и до това.
    Като има някоя тема аз лично като знам нещо се старая да кажа нещо по смисъла на темата не да съветвам за образоване, с което да реализирам мнения за пълнеж Чета постоянно, тъй като няма как сам да стигна до заключения натрупани със стотици години опит от много поколения хора, както и всеки друг. Та ще се радвам да споделиш нещо по въпроса конкретно някакви твои виждания. Да видим дали си толкоз възвисен информационно, както загатваш в постовете си. Казвам го с най-добри чувства.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Като има някоя тема аз лично като знам нещо се старая да кажа нещо по смисъла на темата не да съветвам за образоване, с което да реализирам мнения за пълнеж Чета постоянно, тъй като няма как сам да стигна до заключения натрупани със стотици години опит от много поколения хора, както и всеки друг. Та ще се радвам да споделиш нещо по въпроса конкретно някакви твои виждания. Да видим дали си толкоз възвисен информационно както загатваш в постовете си. Казвам го с най-добри чувства.
    Тъй де. Затова ти казвам да четеш за да станеш и ти информационно извисен, а и понатисни практиката, че с този единствен кошер който имаш и тази теория която постоянно ни впрягаш в размисли, просто някак не се връзва с това - някой да чете и след това да го снася наготово като породиста кокошка. И аз ти го казвам с добри чувства, че си трябва и труд малко. А и ти си прав до някъде. След като си тръгнал за "гъби", а тук във форума ги намираш - бери.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Тъй де. Затова ти казвам да четеш за да станеш и ти информационно извисен, а и понатисни практиката, че с този единствен кошер който имаш и тази теория която постоянно ни впрягаш в размисли, просто някак не се връзва с това - някой да чете и след това да го снася наготово като породиста кокошка. И аз ти го казвам с добри чувства, че си трябва и труд малко. А и ти си прав до някъде. След като си тръгнал за "гъби", а тук във форума ги намираш - бери.
    Не е единствен! Пак каза невярна информация, според теб ако нямам практика и ако кошера не струва ще увеличавам ли бройката? Бе гъби не намирам искаше ми се да стане дискусия някой да каже виждане и аз да кажа съответно. Та не съм тръгнал за гъби.

Сам си правя кошерите , сам си гледам пчелите, по технология разработена от мен самия, сиреч гъбите са ми в двора и не ми се налага да ходя в гората.

Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    Пламен Христов на лексциите си е споменавал за българин, който живее във Франция и пчеларства само с Варета, защото така можел да гледа 500 бр. и да изхранва семейстовто си, а със 100 ДБ нямало как да стане това. Ако някой има коордианти на този човек, нека сподели. Може да ни е от голяма помощ.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    https://youtu.be/Ld9oBmifZ7Y
    Измерване на температура в ЯК.

И какво доказва това? Че топлия въздух се издига на горе?! Пилото и пчелите които го обгрижват са генератор на топлина, но те не са под капака, а доста по-надопу под меда.Там е и акара. Нормално е тази топлина да се издига на горе и да излиза през решетъчния таван. Ами ако навън е 35-40 градуса, не видях кошера да е на сянка? Ами ако термометъра е скапан? Въобще какво доказва този клип?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    И какво доказва това? Че топлия въздух се издига на горе?! Пилото и пчелите които го обгрижват са генератор на топлина, но те не са под капака, а доста по-надопу под меда.Там е и акара. Нормално е тази топлина да се издига на горе и да излиза през решетъчния таван. Ами ако навън е 35-40 градуса, не видях кошера да е на сянка? Ами ако термометъра е скапан? Въобще какво доказва този клип?
    Важното е, че топлия въздух се движи НАГОРЕ, а студения НАДОЛУ.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •