Цитат Първоначално публикувано от Boro
Станко, ти предполагам си я купил преди години, сега е на 75 лв, но е гола като охлюв. Няма линиали и водещи ограничители, както и фрезери. Средния клас е на 100 лв, а големите са на 110. Освен мощност и обороти, какво друго трябва да гледам? Във форума "Направи си сам" има цели 10 страници изписани по темата
Бонев, на мене ще ми е нужна за направата на фалците, хофмановите уширения на рамките, както и за нутване на страните на корпусите.
Станко, а подвижна ли ти е или ползваш станок, ако е второто, как си я захванал прерпендикулярно или хоризонтално? Дай снимка ако имаш.

filmatoplo, виж ТУК, за станоците пишеш в google router table и ти излизат хиляди снимки.
Купих я преди 5 месеца.Този модел на Райдер един приятел на скоро я купи за 55лв от магазина на Райдер в Монтана.Има и линеал към нея.Фрезерите се продават отделно.Купих я за да си направя канали върху гредите на беседката и да работя върху монтирани и сглобени детайли.Подвижна е и не съм я монтирал върху станок, довечера ще я снимам с фрезерите и ще пусна снимка.Имам голяма фреза, която ползвам за изработката на кошерите.Иначе става и за тези неща за който искаш да я ползваш.Аз ги правя на циркуляра на триоперационката и фрезата.