Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 33 от 39 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 321 до 330 от общо 385
    Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Като те ковнат под окото, точно в мекото....да видиш какво е. 1 седмица боли..... Жилото влиза цялото, извадих го с клещите. С нокът не става. Па да видим дали ще правите теманета на оня дето рекламира работата с пчели без предпазни средства щото не можел да се облича....

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jenia Виж публикацията
    Вече 2 гд. се занимавам с пчеларство .Нито веднъж не ме е боцнала .Никой ли не вие споделил ,че налитат само на мъже .
    От личния ми опит съм останал със същите впечатления, че жените по-рядко ги жилят пчелите.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Победител е чесъна, победители са също оцета и ледения компрес!
    Една добавка ако позволиш, алкохола и прополисовата тинктура вършат работа също.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    От личния ми опит съм останал със същите впечатления, че жените по-рядко ги жилят пчелите.
    Женска солидарност!!!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Че ти виждал ли си змия ухапана от пчела?

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Първите години, от както започнах да се занимавам с пчели, често се случваше, като работя нещо зад кошерите, което няма връзка с пчелите, някоя зла пчела ме нападне неочаквано. Тогава хуквах да бягам, колкото мога по-бързо, а пчелата жужи около главата ми и понякога ме удря по задната част на главата, все едно ми казва: Не бягаш достатъчно бързо! Двора ми се виждаше малък. В повечето случаи се разминавах без ужилване. И така до миналата година, когато една пчела ме нападна, когато бях на покрива на къщата. Покривът е стръмен и бягането по него бе немислимо. Бързо съобразих, че по-добре да бъда ужилен, отколкото да падна и да се пребия. Седнах спокойно на покрива и закрих очите с длани и зачаках спокойно да усетя ужилването. След около минута, отворих очи и с изненада установих, че пчелата я няма.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    По не се потят и по малко меришат. А това че пчелите налитат когато си пил категорично за мастиката не е вярно имам приятел който когато му е скучно идва да ми помага и аз го черпя бутилка мастика и 1-2 кутии цигари на обяд изпива почти цялата бутилка и отиваме на пчелина интересното е че него не го жилят въпреки че вони на мастика.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    По не се потят и по малко меришат. А това че пчелите налитат когато си пил категорично за мастиката не е вярно имам приятел който когато му е скучно идва да ми помага и аз го черпя бутилка мастика и 1-2 кутии цигари на обяд изпива почти цялата бутилка и отиваме на пчелина интересното е че него не го жилят въпреки че вони на мастика.
    Ама по се пръскат с парфюми и всякакви благовония та си привличат пчелите и ония като се ядосат, че има миризма па няма нектар да видиш шоу. Целта на пръскането на жените е да привлекат някой левент, но заедно с левентите често привличат и пчели. Шегувам се пак ще кажеш, че обичам да споря.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    http:// http://lekuvai.bg/18238/%D0%...6%D0%B5%D0%BC/
    Има някъкъв проблем и не иска да отвари линка.
    Този пост е редактиран от IVO_3; 05.08.2016 в 23:24.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

Страница 33 от 39 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •