Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 395

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Разфасовките на етера са готови. Предстои днес да се етикират и да се отпечатат информационните листове, които ще придружават пратките.
    Пратките ще се изпращат по Еконт или Спиди с наложен платеж. Цена на един флакон - 9.60лв
    Моля всички, поръчали флакони да ми изпратят следните данни на ЛС:
    Трите имена
    Телефон (мобилен) за известяване
    Адрес - населеното място+точно до кой офис да се достави, ако е "до поискване" или точен адрес за доставка
    Фирмата ни е регистрирана като Администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД.
    Големия интерес наложи разфасоването на 3 литра диетилов етер. Все още има свободни 7 разфасовки.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Този път действа изненадващо експедитивно, но не е ли редно да се извършат няколко теста за работа на флакона, температурна издържливост, дозиране и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Този път действа изненадващо експедитивно, но не е ли редно да се извършат няколко теста за работа на флакона, температурна издържливост, дозиране и т.н.
    Флаконите са тествани вчера. За това тази партида е опитна, за да се тества и от пчеларите и те да си кажат тук забележките. Възможните корекции ще се направят при производството на втора пробна серия. Дозировката може да се направи само от пчеларите при работа в реални условия. Добре е да се публикуват тук резултати от всякакви възможни приложения.
    Ето и информационния лист, който ще придружава всеки флакон:
    Прикачени файлове Прикачени файлове
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз се възхищавам на tsc1 - докато ние си чешем клавиатурите, той запретна ръкави и свърши една камара полезна работа, от която дори може да се получи и печеливш бизнес. Евала .......

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    От партидата остана само един флакон. Кой ще е последния?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    От партидата остана само един флакон. Кой ще е последния?
    https://www.youtube.com/watch?v=k85mRPqvMbE

Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    На етерът, който аз купих си пише , че е стабилизиран с бутил хидрокси тоулен (Е321) за да не образува взривоопасни пероксиди.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Аз се възхищавам на tsc1 - докато ние си чешем клавиатурите, той запретна ръкави и свърши една камара полезна работа, от която дори може да се получи и печеливш бизнес. Евала .......
    Г-н Матеев, Бихте ли споделили, първите си опити с етер, с какви флакони ги правихте?

Питам, понеже имам напълно безплатен вариант, без флакон, без налягане, без пет лева. А 9,60лв....... това си е бизнес мечта.
    Например най-ефтиния лосион спомпичка. Изпразвам съдържанието, зареждам етер и готово.
    Този пост е редактиран от zapstojan; 17.07.2016 в 06:57.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Г-н Матеев, Бихте ли споделили, първите си опити с етер, с какви флакони ги правихте?

Питам, понеже имам напълно безплатен вариант, без флакон, без налягане, без пет лева. А 9,60лв....... това си е бизнес мечта.
    Например най-ефтиния лосион спомпичка. Изпразвам съдържанието, зареждам етер и готово.
    Не се опитвай да убиеш току що започващ бизнес.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    .............
    Пробвай и пиши колко дни етера остава в тях. Може и това да се окаже добро решение.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •