Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 152

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    С молба повече да не ми пишете лични съобщения. Групата от 40 човека за тестване на пчелни майки вече е попълнена. На всеки един от тях е изпратено лично съобщение с потвърждение, че още днес ще му бъде изпратена майка и утре ще може да си я получи.

Един човек от групата пожела майката да му бъде изпратена в четвъртък, за да си я получи в петък, и аз ще изпълня желанието му. Двама човека от групата са от гр. Габрово и ще дойдат да си получат майките на ръка. Един човек от групата е забравил да си напише телефона, и очаквам да ми го прати на ЛС. Ако успее днес до обяд, ще му пратя майката още днес. Ако не - когато успее в следващите дни.

Искам да благодаря на всички, които се съгласиха да тестват пчелните майки, и за в бъдеще да напишат отзиви във форума.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Много ви моля, не ми пишете повече лични съобщения. Безплатните майки свършиха. Групата от 40 човека за тестове на майки вече е попълнена.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •