Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
Гогол , да съм казал че съм супер знаещ ?. Да съм казал така го правете иначе е грешно. Не ми говори че и ти не бил така в началото. Комшията каквото иска хваща , всичко е божа работа , щом може ще хваща. Библиотека имам всички вестници за тази година , и мисля че те са добро четиво за опита на хората.Какво за теб не е "кандидат-пчеларски бисери" ? А за кучето малко грешно си се изказал , надявам се да я знаеш цялата поговорка , и се усетиш къде грешиш. Нека до тук спре спама и за напред да продължим с градивни неща ,ако толкова не ти се четат "бисери" не посещавай темата , иначе си добре дошъл с градивна критика или съвети. Когато имаш желание да се видим , няма да ти откажа. Със здраве и всичко най-хубаво.
За да не съм голословен ,ще ти посоча най –пресния твой пост в който така задаваш въпросите си и си вярваш че можеш да им отговориш .Ако това 16 годишно момче ти отговори на въпросите ,ти какво ще го посъветваш ? Че ти не знаеш твоите кошери как да ги коланиш ,тръгнал си да даваш акъл на опитващ се да проходи в пчеларството . Остави други да го напътстват ,белким и ти научиш нещо без четене .Впрочем грешка ,ще го прочетеш тук без да го търсиш по книги ,вестници ,списания ,брошури,апокрифи и тем подобни . По –градивно от това да те накарам да четеш за пчелите и да се учиш не виждам .Надявам се ,че вече правиш разлика от сандък за кондури и пчелен кошер . Ако някои думи са ти непознати –питай . Пак пиша –целта е да те накарам да четеш ,а не да чакаш на готово .