Първоначално публикувано от
Генчо Генчев
Не съм съгласен с изложеното от Вас колега.Значи един ЗП пчелар генирира в бюджета данаци и такси под различна форма и ередно да получат някакви пари.Значи това което Вие визирате за всички пчелари да получат финансиране е грешно,защото ако тръгнеш по селата ще видиш примерно бай Иван,бай Хасан и тн.имат кошери примерно по 10 броя амаколко са пълни абе жива зараза.Само треперя дали третират, сменят ли основите,познават ли заболяванията и имат ли хабер за тях.Предвид на това са само част от причините да не получават финансиране.Отностно пчеларската програма психиката на бай Иван е следната:участвам вземам 50 кошерчета и 50 отвотчици и ги коландря 3 годинки и после ги продавам проста сметчици 50бройки по 200 левчита чиста далъвира и малко медец 2 годинки колкото дадад беркет версим.И какво става АЗ работещият човек не се класирам за кошери защото вече съм взел 100 бр и несъм явно надежден.Отностно лекарствата пишат чек майт вземат фактури разделят си там по някакви пари с доставчиците и ред други андрешковски номера.Спирам защото доста имам какво да кажа и да се обоснова за това,че не всички трябва да вземат финансиране.