Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
цитата е из определение за изложение / експо ....

не си мисли че цените са нормални - гориво, такси, хотели, храна всички разходи се калкулират в цената... а към това добави и разходите на купувача

предполагам че високите цени в местните магазини идват от много фактори например липсва конкуренция, високи наеми, малки отстъпки от производители (едва ли купуват по много стока) или просто алчност знам ли и тук е същото...
Цитирам един собственик на магазин ( не казвам че е мъж):
Аз тука продавам пушалките по 18лв но в Русе няма да падна под 22 - да не се учат така...
От същия "търговец" вече втора година чакам да извади едни блузони в магазина си (които продава на изложението) и все си остават "ми те са в един контейнееер и не знам кога ше го отворяяяя...."
Витамикса и Бийаграта на изложението от 3 до 4,50лв в Русенските и околните магазини от 5 до 5,50лв. Еееее извинявайте, ма и ние сме се занимавали с търговия и сме се понаучили да смятаме проценти...Аз си купих две кутии - 20бр общо, с което си избих горивото два пъти...
Въртящи прелки - на изложението 0.20лв, в Русе 0.60лв ЕееееЕ?
Евала на Апивита! Във всички сайтове (почти) еднакви цени. На изложението същите! Така се поддържа пазар.