Цитат Първоначално публикувано от h_kirilov Виж публикацията
Колега, iskren.
Както споменах в предния си пост, съм изчел една никак не малка част от форума и сам съм си сдъвкал информацията която съм търсил/намерил, и до сега не съм задал нитоп един въпрос с очакване на готова "сдъфкана" информация. като написах "лирични отклонения", имах предвид точно постове като твоя и моя в момента, а те в тази тема са си чист спам (в съответна тема не би бил такъв) и нека модераторите да преценят какво да го правят. Не упреквам никого от колегите за това къде и какво постват, Просто изказах моето менние и се аргументорах защо не мога да дам оценка "отличен".

п.п. ще прочета темата за статистиката за да разбера какво точно имаш предвид.

Поздрави,
Христо Кирилов.
Аз не визирах лично теб, за очакването на готова, сдъфкана информация, но погледни напоследък е ежедневие, влиза някой за 2мин и чака някой сруг да му постве линк към темата, която му е нужна, справка: вчера за производители на кошери по НПП, днес за производител на кошове за центрофуги... Лошо няма да се търси информация, ама някой наистина чакат наготово...

А, в темата за статистиката, прочети поста на rosty_sz, и може би ще разбереш.

http://pchelari.com/forum/showthread...4386#post54386

А, ето утре ще има и лекция в общината, в Русе, имаш уникален шанс да се запознаеш на живо с много колеги от региона, сигурен съм че интереса ще е голям, а също и посещаемостта.