Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 1 от общо 1

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012

Друга подемна количка за кошери

Здравейте.
    Обявата на колега ме подсети, че и аз имам една количка която така и не вкара в употреба. Направих я сам и не смятам да искам пари за труд. Материалите са към 150 лева включително дискове електроди и т.н. Количката се продава без колела защото ги свалих и сложих на друга. Направена е така, че да се регулира височината на оста така че да се ползват различни по диаметър колела. Нещо претупах изработката на дръжката за повдигащия механизъм с една подцинкована тръба и ала бала иска леко да се бутне. Иначе е тествана работи си ок. Челюстите се регулират само с леко побутване и може да хващат всякакви размери кошери като преминаването между размерите става само с едно побутване. Оставил съм и две уши за да може да работи и с роги (последната снимка) с които да повдига палети примерно. Давам и рогите.
    На грунд е, не е бодисана като има два детайла които не са грундирани.
    Цена 150 лева без уговорки.
    тел. 0885522380
    местонахождение Стара Загора
    ето и малко снимки:
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Снимка0236.jpg‎   Снимка0237.jpg‎   Снимка0238.jpg‎   Снимка0239.jpg‎   Снимка0240.jpg‎  

Снимка0241.jpg‎   Снимка0242.jpg‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •