Цитат Първоначално публикувано от kosta zhelev
Добре!
Но все пак някакъв пример по темата?И моля те, не цитирай колеги.Нещо от себе си пиши.Ако имаш разбира се.Ако нямаш просто чети.Или питай.

А в изречението на доктора,понятието СИСТЕМА не беше използвано по предназначение.В пчеларството както е известна, има съвсем друг смисъл.А СМИСЪЛЪТ представлява КОНСТРУКЦИЯТА.На сбор от елементи,подредени с определен алгоритъм.Понятието СИСТЕМА е изпълнено с чисто технически смисъл.Колкото до целите(ЦЕЛТА),в тях си се изгубил.Да ти кажа ли ?Те определят ТЕХНОЛОГИЯТА.Затова нека да определяме първо целите.Пък след това да описваме технологията.НЕКА ДА СМЕ ЯСНИ.Че да ни харесат и от другаде.Сега ще побутна темата в някаква посока.За какво вие нашите колеги, използвате Система Фарар?Или перефразирано-тези ,работещи със СИСТЕМА ФАРАР,какво добиват най-много от нея?И как?Тези въпроси са неразривно свързани,особено последния.
Коста приятелю извини ме, но ми е много трудно да разгадая замисъла в мненията, които излагаш в постовете си, и особено в този. Май ми липсва прозорливост за което се извинявам.Горното го написах аз според моите разбирания за Техника и Технология. Вместо да подбутваш темата приятелю, моля те напиши в подходящите теми за начинаещите като мен, каква Технология на пчеларстване практикуваш, каква система кошери използваш и каква техника на работа прилагаш, и аз макар и начинаещ ще разбера какви цели постигаш, ако не ги разбера ще те попитам. Тогава мисля, че ще те харесат не само от другаде, а и от тук.
Понеже мнението ми не е върху същноста на темата модераторите могат да го изчистят когато преценят за необходимо.