Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 908

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Не мисля,че са останали невярващи по отношение на болеста,но скептицизма,към ваксини и здравната ни система.....чок калабалък.В това число и аз.
    Ковидът го иакарах заедно със съпругата,само чее.....Аз бях диагностициран положително,а съпругата,четири дена последователно- отрицателна,но го изката по-тежко.Само аз бях регистриран..
    Преди седмица се тествахме за антитела-аз 600,съпругата 7500..при това "без да е карала ковида"..
    Ачка, цитирам теб, защото твоя пост е последен, а не че имам нещо против изложените факти и мнение.
    До колкото асимилирам от заливащата ни разнопосочна информация на всякъде, като неспециалист в медицинските науки, съм стигнал до извода, че всеки организъм е строго индивидуален и по различен начин реагира на вируса, защитавайки се.
    В глобален мащаб са измислени и въведени мерки, които са едва ли не първосигнални, заради мащабите и това, че вируса е доста агресивен и непознат, както и скоростно мутиращ. Анализите за разпространение, вариации на мутации, измисляне на ваксини и разни илачи, щем или не, трябва да оставим на специалистите. За мен и според мен е правилно да спазваме превантивните правила, които не са въведени ей така, а за да ограничат разпространението му и не че няма да има хора "заминали" си от този свят. В крайна сметка, тук опира до едни елементарни правила - да си носим маските, да си ограничим до колкото е възможно контактите и т.н., като по този начин се предполага, че ще се ограничи възможността за разпространение на вируса. Да обаче, много хора си мислят: "Те ще ми казват какво да правя". Е, в такива случаи се налага да се прибягва към други мерки. Докато хората не осъзнаят, че всички мерки се измислят и прилагат единствено за това, за да преживеем бедата, ще е трудно. Вероятно ще мине време да се измислят точните мерки, илачи и ваксини, но трябва да го приемем, просто няма друга опция.
    Това са си мои размисли и не задължавам никого с тях. Като се замисля и при пчелите е така - оцеляват само онези, които са успели да преодолеят сполетелите ги неприятности.
    Този пост е редактиран от kuline; 22.12.2021 в 09:29. Причина: правопис

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •