Така де!
Стана ми ясно.Всички против мен.Не знам само това Добрич за център на планетата ли го мислите?Че тази държава има и други райони.Ако този Форум се пише Само за вашия Добрич ,нека .Само ще гледам изцепки.Няма да пиша.Господин Ван Хамаливан наистина изказа мисли, но неговите мисли оприличават мен и опита ми като не НЕСЕРИОЗНО , А КАТО НАЛУДНИЧАВО ДЕЙСТВИЕ.Бъдете конкретен господин как беше.Не лъжете.Има колеги ,които не можаха да прочетат вашето перчене.Пожелавам ви успех със сухата захар.И да ви информирам господин Ван хамаливан,мирише не белтъка, а жълтъка на яйцето.Но нали сте много ерудиран-Лекал.Не знам само как оприличихте моите пчели като инвалиди.Винаги става въпрос за мен!Един след друг се изреждате да си правите четки.Така ли?И да говорите колко са ми недъгави семействата.Е вие сте пророци.Няма да ангажирам никой с това, което смятам правилно.Не се нуждая от оценка.Това май е място за колегиални разговори.Но нейсе.Вече започва да ми прилича на нещо.То пилото само в моите кошери е такова да знаете.Особено през януари.Когато му давам сироп.Че аз го давам и през февруари.И през март.
Аз зададох и въпроси,но кой отговаря на колега като мен.Кой съм аз.Господин Александров,мен също са ме жилели пчели.И все пак си давам сметка за това ,което пиша.Не виждам причина толкова да ви разстрои моето ползване на течна храна.То тя влиза в употреба и при много други месеци.Страх ви е да откриете кошер през януари?Основателно.Но това май беше края на януари.Нали така.След пет дни става февруари.Дали пак ще ви е страх да го отворите?Все пак е февруари ,не е януари.Днес е дата ,която знаете.Точно след 30 дни започвам подхранване със сироп.Не трябваше ли първо да ви попитам дали да започна?Защото моите пчели ,които ще се излюпят са инвалиди или недъгави.Сега си давам сметка за случили се събития с мен.Но както и да е.Сядам на резервната скамейка .Нека видните майстори да покажат на какво са способни.Нека и аз прочета някоя полезна мисъл.
Поздрави от мен!!!