Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Исака ти се да е така, за да си намериш оправдание, че при тебе не се е получило. Да, ама не - масово хората се издигат в живота БЕЗ ДА КРАДАТ и БЕЗ ДА ЛЪЖАТ. Да, има лъжци, крадци и мошеници сред известните хора, но ги има и сред неизвестните или сред неуспелите. В никакъв случай обаче лъжците и крадците те НЕ СА МАСОВО ЯВЛЕНИЕ. Те са просто хора с болна психика, и представляват ИЗМЕТТА НА ОБЩЕСТВОТО. Има ги във всички слоеве на населението, така че няма никаква корелация между мошеничество и успеха в живота.

В основата на успеха е ОБРАЗОВАНИЕТО, ИНТЕЛЕКТА, ЗНАНИЕТО и МОЖЕНЕТО, а не лъжата и измамата.
Никога не съм искал скъпо и луксозно,и не искам.Постигнал съм това за,което съм мечтал.Единствената ми цел в живота е била да създам семейство,да дам възпитание,образование и старт в живота на децата си.Е,имам едно страхотно семейство,което ме обича и друго не ми трябва.Не ми трябва милиони,не ми трябва скъпи коли,джипове,не ми трябва двайсет бизнеса, не ми трябва пазарна икономика.
Той ще ми разправя,моля ти се,че не ми се е получило.
Успял съм в живота Матеев,успял съм.Много зависи кой за какво е мечтал като малък.Един намира щастието в семейството,друг в милионите.(Нищо лично)