Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Голям пророк се извъди, но всичките ти разсъждения са все надничане в чуждо канче.
То и за деминимиса всички пророкуваха, че никой няма да събере документите, пък после се оказа, че това съвсем не е така.

Ако си толкова велик, аз ще ти дам еди приятелски съвет:
Започни да правиш отводки по 60 лева и убий пазара. Ще имаш огромен пазарен дял и ще станеш милионер. Обещавам ти, че и аз ще купувам от тебе. Ако обаче това не можеш да го направиш, просто замълчи, защото ставаш не само смешен, но и нагъл. Въобразяваш си, че някой с нещо ти е длъжен, но няма такива глупаци. Съжалявам за тежките думи, но това наистина си го мисля.

Всеки сам си решава на каква цена ще се опитва да си продава продукцията като производител, а клиентите сами пък си решават дали да я купуват тази продукция. Точка по въпроса. И не му е работата ни на единия, ни на другия да гледа в чуждото канче, особенно когато хал хабер си няма за чуждите разходи и чуждата себестойност.

И престани да сравняваш цени от ЧЕРНИЯ пазар с тези от ОФИЦИАЛНИЯ.
Тежки думи и не заслужени смятам.Скоро ще имаме възможността да видим какво би се случило.По съм склонен да се съглася с мнението ви ,че е възможно цената да се намали ако клиента си донесе собствено сандъче или други подобни договорки.Ясно е ,че всичко струва пари но и на този който купува сметките трябва да излязат.КОлкото до черният пазар и аз се боря с него - колко хора продават мед на масички и в буркани от краставички