Аз имам един въпрос; как за работата си в България получавам 500 евро,а съм работил в Германия и за по нискоквалифицирана работа от тази която имам тук получавам 2000евро?
Все съм си аз ,както работя тук така и там ,защо има разлика в заплащането,дали не е защото там работодателите или мозъците се задоволяват с по- малка печалба ,като държат на работниците,а не само да ги водят като човешки ресурс.
Дали тези тук не се опитват да направят състояние за кратко време на гърба на работника и съм сигурен ,че всичко е според държавата,Матеев дали е в бълагария или не той ще бъде от мозъците или работодател,това не го отричам ,но ако е в Германия ще се съобрязава с работниците и ще играе по немските правила, а тук в бг-то всички за него са фонд работна сила.И всички трябва да си вършат работата съвестно и накрая на месеца да му благодарят за това ,че са имали честта да работят за него.
Цялата тема я следа и моето уважение,но този път Вие гледате от собствената си камбанарийка.
И наистина да сте такъв талант във толкова области това е дарба ,но както се казва в по горни постинги,не всички стават за оперни певци. Значи ли това ,че останалите трябва да умират от глад и да живеят на прага на бедността.
Замисляли ли сте се ,че сте имали твърде голям късмет и дарба от твърде млад и винаги сте гледали от едната страна?
Не мислите ли ,че това може би ви е изкривило правилното виждане върху нещата,тъй като сте имали винаги ролята на ”надзирател”.
Е аз съм виждал и двата свята и в момента не съм във вашия не заради грешни бизнес решения,а намеса на силови групировки и незаконни машинаций.
Хората казват ,че взичко е акъл,но трябва и късмет понякога е и обратното.
С най голямо усажение:Н.Нанов