Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
Аз снощи го чаках до 00. 01 да ги изброи тез 20 - 30 сек., но .....както кажеш. Ти поправяш влака.
Ако нещо е проблемно при всички, значи повредата е в моя телевизор и аз трябва да я търся каква е. Ако обаче нещо не върви само при определени хора, значи повредата е в техния телевизор. Браузъри всякакви, версии на браузърите - стотици, настроийки на браузърите - хиляди, възможни мазали в компютъра - десетки хиляди. Мога ли аз да знам къде какво се е объркало, че да дам правилен съвет.

Във фирмата имам Remote Control достъп до всеки един компютър и това е единственият начин да се провери какъв мазал е предизвикал дадения потребител. И повярвай ми - срещал съм какво ли не, като понякога съм се изприщвал и дни наред съм търсил къде е проблема. В общия случаи става въпрос за замазани компютри поради експерименти с инсталиране на всякакви бози от интернет, които омазват регистри, файлове, директории, настройки и после се чудиш как да ги оправиш. Не казвам че при тебе е така - само казвам, че диагностига на проблеми в сложни системи няма как да се направят само с писане във форума. Причините могат да бъдат хиляди .....

Затова и описвам какво е нормалното поведение на чата, а ако при вас това не е така - ами търсете някакъв локален проблем.