Цитат Първоначално публикувано от yuri
Всичко онова, което си написал в темата "Пчелите преди човека" е много вярно, но защо реши, че ти си им създал идеални условия? Те ли ти го казаха? Къде в природата на едно място живеят 2-3-4 семейства, няма такова. Тогава ти защо ги слагаш по толкова в кошер, като твърдиш, че искаш да живеят природосъобразно.

Може би ще приемеш изказването ми, като заяждане. Но то не е, обаче твоето за мен е чиста проба лицемерие. За мен темата е приключена.

Тъй като темата е приключена,ще напиша послепис.

П.П. Зазимявам по 2 семейства, семейство с отводка или 3-4 отводки, защото зимуват по-добре, защото им е по-топло.Това че презимуват 100%, ме кара да мисля, че съм осигурил необходимите условия за нормално съществуване.Това го правя предимно в стандартните лежаци.В наклонения лежак зимуват самостоятелно и много успешно.
Написаното не го приемам като заяждане, а като проява на излишна нервност.Описах чувствата,които изпитвам на пчелина и това изнерви доста колеги.
Това с "чистата проба лицемерие", би трябвало да ме засегне.Не знам защо, но не се сърдя.На всеки се случва, да си изпусне нервите.