Целта на упражнението е да имат работа.Те са на магазини и да ги блокна леко в плодника?
Целта на упражнението е да имат работа.Те са на магазини и да ги блокна леко в плодника?
Тая година целта на упражнението е друга.
ТВ репоретер: А вие защо крадете жиците?
Циганин: Еми крадем, кво да праим?! ...Иначе нема кво да ядем.
ТВ репоретер: А не ви ли е страх, че ще ви удари ток?
Циганин: Не. Не е ни страх. ...Да знете, че ГЛАДА е по-силен от тока, бе ...гуспужа!
Здравейте,забелязах акар на две от отводките си.Може ли да сложа днеска лентички Варотом или някакъв друг препарат да ми препоръчате и как се използва
Спешно за днеска до обяд ако някой може да ми помогне![]()
Ако нямат магазини може да третираш по всяко време.
Отводките вървят прекрасно) нова рамка и няма празно място вече са на 7 рамки
phpOzYWNAAM.jpg
Този пост е редактиран от Rado76; 08.06.2016 в 18:37. Причина: допълнение
Как да прехвърля пчелите си от Даден блат във многокорпусен кошери.До колкото знам има някакво разминаване на плодниковите рамки във размера .
Ако е само за пчелите е лесно - стръскваш ги и - готово.
Ако искаш пчелите и питите ето http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=363&page=3 четеш от пост 22
Здравейте, искам да ви питам на един от моите кошери пчелите не се бяха качили във магазините .Хората от този форум ми казаха да кача плодниковите рамки във магазина .Аз взех 3 плодникови рамки и ги качих до магазини и извадих три магазин рамки.Колко време да оставя да стоят плодниковите рамки във магазина кошера е дадан блат 10 рамки .
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))