Д.Дамянов е прав винаги съм твърдял че пчеларите са интелигентни и притежават способността да се владеят.(резултат от контакта им с пчелите всяка грубост се наказва от пчелите)
Д.Дамянов е прав винаги съм твърдял че пчеларите са интелигентни и притежават способността да се владеят.(резултат от контакта им с пчелите всяка грубост се наказва от пчелите)
Когато ходят на избори хората трябва да правят информиран избор на политици, които да управляват парите събирани от техните данъци.
В момента на избори доброволно ходят информирани хора, манипулиран електорат и купени гласоподаватели.
Познавам много варненци, които преди години гласуваха за Марешки срещу 50 лева и това не са цигани, а разновъзрастно население с чист български произход. Има хора с малък бизнес, за които 50 лева са една вечеря, но не им пречеше да се продадат за толкова. Казваха, че го правят напук.
Със задължаването на негласуващите да гласуват, ще се увеличи манипулираният електорат и купените гласоподаватели, като ще се появи и една нова голяма група - псуващи гласоподаватели.
Ако някой си мисли, че със заплаха от 50 лева глоба ще накара някого истински да се интересува от политика и да полага усилия да се информира, много се лъже.
Това решение ще вкара в политиката хора като Слави, Светльо Витков, Марешки и всеки един отделил малко пари с недоказан произход за популистка кампания.
Изборите в България ще бъдат безсмислени, дотогава докогато медиите и прокуратурата са собственост, или са зависими от бившите служби и чужди държави. И кучетата да задължим да гласуват, пак ще си изберем от същото, което не харесваме.
Чанко не мога точно да ти отговоря, все пак не съм Баба Ванга. Мисля че ще се съгласиш че колкото злини ни е нанесла Русия едва ли някой друг го е направил и продължават да ни ограбват. Енергетиката ни е в Руски ръце. Горивата са в техни ръце. Виж какво направиха в Украйна заради Донбас. Знаеш ли че освен Русия никой не може да разтовари по море нефт в БГ- събира ли ти го акъла. БСП е проводника на руските интереси в България и като изчезнат от сцената ще намалим зависимостта от Русия и след години се надявам да сме независими, иначе в твоя и моя живот кой знае какви промени недей очаква.
за това на избори Дочоолу, Гочолу и Ганьо все на власт.
Келепир има, казва алековия герой ...
Келепир !
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))