Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 63
    Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Човека пусна обява че продава захар на едро, ама ние като чухме за шекер тутакси забравихме пчелите и я обърнахме на благинка. Дамян какви ли цветисти ще ни тегли

Забранен
    Регистриран
    14.04.2013
    Пчеларски район
    Троян
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Човека пусна обява че продава захар на едро, ама ние като чухме за шекер тутакси забравихме пчелите и я обърнахме на благинка. Дамян какви ли цветисти ще ни тегли
    Ааа, аз по темата се отчетох днес във фирменния магазин в Горна с 500кг на 1.22-вие му мислете.

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Е тва форума е велико нещо, то не беше шекер, сини сливи и....вино и ракия!?!?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ама тя цялата работа тръгна от захарта за пчели на едро.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Ко да праим- сиромах човек жив дявол.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Матеев, аз станах милионер отдавна! Когато девалвира стария лев! Тогаз получавах по 1 000 000 на месец Сега, не ща да ставам милиардер. Сигурен съм, че цената на какаото ще се вдига. Но за тази на цвекловата захар не съм. Така че, и аз като ми дотрябва тогаз купувам захар.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Относно захарта за която са пуснали обявата случайно сега я прочетох,днеска ходих до захарни заводи нямаше в момента миналат година си взех 100кг на 0.70лв килограма за РАКИЯ ИДЕАЛНА Е)) В момента подхранвам отводките със такава захар сърбат като невидели.Да поясня относно тази захар защото вземам от тях и други продукти това е отпадъчна захар от поточните линии на машините и просто я смитат и в чували я продават,понякога може да има и лукчета и други бонбони от самото смитане.Така на дребно никой няма да ни продаде предлагам пчеларите които сме в близост до Велико Търново и региона да се съберем и направим запитване за по-голямо количество 1т или 2т.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Колеги звъннах на този господин който е пуснал обявата за захарта предложи ми оферта от 20т.захар на 15% ТО. ОТ ПАЗАРНАТА В МОМЕНТА!!!!!
    Това е смешно просто няма смисъл да се пита и да си хабим нервите поспорих с него че от пазарна цена и производствена тяхна има огромна разлика,за количество 20т.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Актуална цена от днес от Захарни заводи - 1.32 лв./кг с ДДС, ако се купи цял ТИР от 23 тона. Става въпрос за мръсна и необработена захар (не всички кристалчета са бели), както и за сметена захар (с пепел и с други мръсотии в нея). Сега ще звъня и по други доставчици, за да проверя дали това е възможно най-евтината захар в България.

Иначе от пласмента ми казаха, че количествата са ограничени. Имат само едни 300 тона, което е едно нищо предвид голямото търсене на такава захар от промишлеността.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Матеев остави го този ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ който е пуснал офертата за захарта бори се за бонусите които дават във завода за продажба)може да прозвучи глупаво но е така доста време работя със ЗАХАРНИ ЗАВОДИ знам им начина на работа

ЦЕНА НА СМЕТЕНАТА ЗАХАР В МОМЕНТА Е 1.20ЛВ. ИНФО ОТ ВЧЕРА.Миналата година я купувах на 0.70лв.нопри голямото търсене на точно такава захар за ракия или за подхранка на пчелите естествено че ще я вдигнат това е ЗАХАР БРАК КОЯТО Е ИЗПАДНАЛА ПО-ВРЕМЕ НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС НЕ СТАВА ЗА ДРУГА УПОТРЕБА.
    Спокойно може да направиш запитване на АГРАНА-захар Захира за такива количества и дали имат сметена захар цената ще е друга.Захарни заводи са най-скъпата захар на пазара във България
    За малки консуматори на захар като мене и други колеги предпочитам на тази цена която ти е дал да си взема готова за употреба захар на 1.40лв.
    Ей така имат едни 300т.на цена 1.32лв която нямат какво да я правят а количествата са ограничени кой ще я вземе на тази цена
    Този пост е редактиран от Rado76; 27.05.2016 в 06:18. Причина: допълнение

Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •