Ачка, най-много ме кефи когато си във вихъра си! Ставаш торнадо от 5-та степен!![]()
Ачка, най-много ме кефи когато си във вихъра си! Ставаш торнадо от 5-та степен!![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ачка, ти си ненадминат!![]()
Днес празнуваме зимен кръстовден! Прежалих се и купих домати и краставици- имам предвид вкуса им. С малко маслини и сирене става. Наздраве на именниците. Понеже и аз съм индианец, но като се науча тогава снимки.
Така ми втръсна туй месо, че помолих жената да сготви домати с ориз. Ама ракията не ми омръзва, взех едни марулки..
Бат Венци, а бухтички със сиренце хапвате ли си? Не помня споменавал ли съм, но ето как ги правя. Слагам в една купа 250 грама кисело мляко,а в него малка лъжичка хлебна сода. Като угасне добавям две яйца, половин лъжичка сол и още толкова захар. Брашно колкото поеме и сирене на вкус. Например 200-300 грама, защото го обичам. После като го поомеся го разточвам с олио върху кухненския плот. Става приблизително 0.5 см. Режа на малки ромбоиди като за една хапка и пържа. Приятен апетит. Ако някому е трудно с формирането нека направи по рядка смес и загребва с малка лъжичка и пуска в олиото. Ако и това му е трудно лятото да ми дойде на гости, ще направя с кеф!
Ачка,какво пак пусна? Насълзиха ми се очите- посегнах да ги обърша, изцапах си очилата! Изхвърлих доматите с ориза и изкарах от твоя памид- днес съм на вино от Западна България ! Благодаря, че ми отвори очите- Господ ти сложи златна пчеличка![]()
Тянка,ако говориш за моето вино,определено не е от Западна България,а от Златна Тракия.Иначе в чинийката има рибичка и суджук-и двете са домашни и все още малко "алангре"(не изсушени достатъчно)
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))