Дамянич, тази ми е единствената почивка за годината! Жената не смее гък да ми каже. Най- вече, защото и е пълна устата с ракия, вино, салата и мезета. Като влезе високосната пак започвам фитнеса и мюслито. И тук там по нещо чуждо, ама с мярка!![]()
Дамянич, тази ми е единствената почивка за годината! Жената не смее гък да ми каже. Най- вече, защото и е пълна устата с ракия, вино, салата и мезета. Като влезе високосната пак започвам фитнеса и мюслито. И тук там по нещо чуждо, ама с мярка!![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Забравих да спомена, че и аз пия червеното вино модерно! Взимам микс от сушени горски плодове, замразени и слагам по една шепа в каната. После хаквам вътре и по някой резен цитруси и други плодове. Така алжирката се превръща в амброзия, с ясно изразен аромат на афродизиак. Който не вярва да ми дойде на гости и ще го убедя!![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
А, сега стоплих Гоше! Аз като прочетох лой, не загрях че говориш за сланина- моя грешка!
Момци солта ви е много.Като се позасушат солта ще става натрапчива,а печени,дори не ми се мисли...
Ще му подари нова метла- Нимбус 2016 /Хари Потър/. И една Снежанка щял да му хариже, барабар със седем джудженца- пчелари!
Иначе Ачката е прав солта е много!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))