Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 18 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 174
    Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Не на шега ви казвам ,ноооо -направих си експеримент! Петима от моето близко обкръжение ги накарах да се вгледат и съсредоточат в картината и никой освен мен не може да види русалката ! След това накарах трима близки приятели,ефектът -същият,не виждат русалка и си мислят ,че ги будалкам !Накарах двама да застават от всяка страна на монитора и да се вглеждат в очите ми,дали се променя нещо в погледа ми ,когато им дам знак,че вече съм на фокус и виждам русалката! Отговорът им беше,че нищо в погледа ми не се променя ,но моето усещане е друго! Става нещо и някак си нещо се променя в очите ми,настройка ли е що ли е не зная ,но при мен се получава и не зная как да им обясня,че има Русалка на картината !

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
    Става нещо и някак си нещо се променя в очите ми,настройка ли е що ли е не зная ,но при мен се получава и не зная как да им обясня,че има Русалка на картината !
    Не е толкова сложно за обяснение, стига да знаеш какво се случва. Този тип стерео картинки са съставени от отделни сегмненти, при правилната подредба на които се получава образ. А това става , когато фокусът на очите ти е зад картината/екрана. Ще го разбереш по-лесно, ако след като си видял вече русалката поставиш показалеца си на екрана и видиш... два показалеца. След това, без да губиш образа, затваряй ту едното, ту другото си око и ще видиш кое от тях коя част от картината гледа. При танцьорката пък трябва да си кръстосаш погледа, т.е да си събереш очите. Там фокуса е пред картината, и ако някой те гледа, наистина ще види промяната.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    И аз успях.Опашката и е към долния десен ъгъл а главата към противоположния.Получава се нещо като 3D.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Аз също я видях. Разперила е ръце в страни, като в аквариум. След взиране от около 1-2 минути погледа го изместих малко над картината и чак тогава я видях.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    stereo3[1].jpg

А тук виждате ли русалка?

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Прилича ми на скейтбордист.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Това не е русалка.Не мога да разбера какво има на краката..Все едно има три пръста на всеки крак.

Потребител
    Регистриран
    23.08.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Да, скейтбордист в скок.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Русалката я видях отдавна, но тук не виждам никакъв скейтбордист, камоли в скок. Виждам нещо като леха с цветя.

Слънце, казвай какво да търсим, че ни изтекоха очите.

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Русалката я видях отдавна, но тук не виждам никакъв скейтбордист, камоли в скок. Виждам нещо като леха с цветя.

Слънце, казвай какво да търсим, че ни изтекоха очите.

Поздрави, Г. Георгиев
    Аз лесно мога да напиша какво има на картинката, но се губи тръпката.

Страница 6 от 18 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •