Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 12

Тема: Отводки

Автор
    Регистриран
    22.10.2015
    Пчеларски район
    Кнежа

Отводки

Здравейте "колеги" все още съм кандидат пчелар с няколко прочетени книги , инвентар и няколко сандъка
    Искам да ви попитам ,някой от северозападна България който да продава отводки.
    Аз съм от Кнежа и тук малко е кофти с тия отводки , пчеларите имат доста жертви и незнам дали ще мога да намеря .
    Благодаря предварително !

Наблюдател
    Регистриран
    14.11.2013
    Пчеларски район
    ПЛЕВЕН
    ще се намерят отводки стига до пролетта да си държиш на думата
    Плевен нети е далече.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    До пролетта има време ако Враца и Криводол не са ти далеч можеш да се обадиш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Кога пък смогнаха(намогнаха) да отчетат толкова много зимна смъртност в Кнежа!!!
    Милен Михов

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Ако вярно има голяма смъртност в района може би някаква болест не знам колко е оправдано точно там да се прави пчелин.

Автор
    Регистриран
    22.10.2015
    Пчеларски район
    Кнежа
    Говоря за тая пролет ,че имаше мн загуби . Има случей с два пчелина на около 20-30 метра един от друг единият над 60-70 % загуби другият на 80 семейства 2 кошера загинали.

Наблюдател
    Регистриран
    22.09.2015
    Някой може ли да каже какво означава "Отводко"?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от white angel Виж публикацията
    Някой може ли да каже какво означава "Отводко"?
    На северозападен диалект - отводка(новосъздадено пчелно семейство, малко пчелно семейство), или в мн. число - отводкИ, на които просто "И" е "изядено" и заменено с "О", поради печатна грешка при набирането на текста...

Автор
    Регистриран
    22.10.2015
    Пчеларски район
    Кнежа
    забелязах , че в тоя форум има хора който само седят и чакат някой да направи правописна грешка . не помагат със съвети и се чудят как да се закачат 80%от случейте съм от телефона и е нормално да правиш грешки ... колкото до северозапада и нашият диалект няма да коментирам . Гледайте да помагате в този форум не да се чудите с кой да закачате и подигравате ... аман от сейрджии

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Емко Виж публикацията
    забелязах , че в тоя форум има хора който само седят и чакат някой да направи правописна грешка . не помагат със съвети и се чудят как да се закачат 80%от случейте съм от телефона и е нормално да правиш грешки ... колкото до северозапада и нашият диалект няма да коментирам . Гледайте да помагате в този форум не да се чудите с кой да закачате и подигравате ... аман от сейрджии
    Ти и с този пост си май от телефона? Що не вземеш да го хвърлиш този телефон? Той, като гледам само те обърква и пречи на изказа.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •