Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 15 от 40 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 141 до 150 от общо 396
    Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Еиии изрязах ги. Голяма борба беше чак мазол ми излезе от ножиците. Моите рамки са еглолисни и прочетох съвета ви. Мисля да си изрежа парчета фибран за протискане.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от asti Виж публикацията
    Еиии изрязах ги. Голяма борба беше чак мазол ми излезе от ножиците. Моите рамки са еглолисни и прочетох съвета ви. Мисля да си изрежа парчета фибран за протискане.
    Ама иначе си напорист. Да беше попитал как се изрязват, щеше да си спестиш болките :-))). Слагаш по 6-7 основи на работната маса и режеш с макетен нож. ;-)
    Колкото до фибрана, става, но няма да го има ефекта с притискането, а то е важно!!!

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Ама иначе си напорист. Да беше попитал как се изрязват, щеше да си спестиш болките :-))). Слагаш по 6-7 основи на работната маса и режеш с макетен нож. ;-)
    Колкото до фибрана, става, но няма да го има ефекта с притискането, а то е важно!!!
    По този въпрос ще измисля нещо в такъв случай. Ако в краен случай остана с фибрана ще ги правя по по-малко примерно по 5 бр. и ще ги притискам с нещо тежичко.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    По този въпрос ще измисля нещо в такъв случай. Ако в краен случай остана с фибрана ще ги правя по по-малко примерно по 5 бр. и ще ги притискам с нещо тежичко.
    Като изработиш някоя и друга, направи снимки, да ги видим колко са хубави.
    Само да вмъкна, че дадан-блатовите Бургаски основи съществуват благодарение на мен. Две години се молех на Николай Христов да си направи матрица и да почне да ги произвежда, от сто кладенеца вода ми извади, накрая му обещах да купя първите 1000 бройки и той се предаде :-)))

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Вчера 15.03.15г. Начатках със такера всички рамки на който предстои да поставя основи. Отне ми цял ден. Въпреки това направих 6-7 броя за проба да видя как се получават в завършен вид. Хареса ми резултата, дори останах изключително изненадан тъй като не очаквах да станат толкоз здрави. Само остана да си направя дъсчици за притискане и почвам със поставянето на основите. Да споделя една снимка която направих.
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	2015-03-15 11.55.28.jpg
Прегледи:      539
Размер:	158.0 KB
ID:	3728

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Вчера 15.03.15г. Начатках със такера всички рамки на който предстои да поставя основи. Отне ми цял ден. Въпреки това направих 6-7 броя за проба да видя как се получават в завършен вид. Хареса ми резултата, дори останах изключително изненадан тъй като не очаквах да станат толкоз здрави. Само остана да си направя дъсчици за притискане и почвам със поставянето на основите. Да споделя една снимка която направих.
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	2015-03-15 11.55.28.jpg
Прегледи:      539
Размер:	158.0 KB
ID:	3728
    Каква е цената на магазинна пластмасова основа?

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Петър84 Виж публикацията
    Каква е цената на магазинна пластмасова основа?
    0.67 лв. за 1 бр. рамка.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    asti къде ги има на тая цена? Че миналата година взех няколко за проба от пчеларски магазин в Монтана, 3лв и нещо бяха двете основи за една рамка.

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Петър84 Виж публикацията
    asti къде ги има на тая цена? Че миналата година взех няколко за проба от пчеларски магазин в Монтана, 3лв и нещо бяха двете основи за една рамка.
    От ТУК колега. 3 лв? това за някакви вносни ли става въпрос?

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    И аз поръчах .Очаквам всеки момент пратката.

Страница 15 от 40 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •