Да, точно такава е картинката. Тази седмица ги има на другата ги няма.Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Да, точно такава е картинката. Тази седмица ги има на другата ги няма.Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Август и септември имаха ли много мед?Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Не мислиш че майката може да е била блокирана тогава или по някаква причина да не е снасяла?
Видимо си ги зазимил с уж много пчели(летни), но не и със зимни. Майките какви бяха роеви или други?
Да, това му е хубавото на новите системи кошери - най вече на дълбоките дъна, защото само с едно отваряне на вратичката отзад , виждаш какво е положението. Има или няма подмор, има или няма влага, в коя част на корпуса е кълбото, има ли вече пило и най вече има ли пчели вътре и много други неща.
Токо, и аз си ги задавам тези въроси, и наистина относно увеличаване на зимната популация на пчели, не съм наблегнал много. Но това което забелязах по умрелите пчели е , че бяха много опаразитени с вароа. А съм ги третирал с препарат.
Бяха с по три магазина и не беше голямо пренаселването в плодника и съм ги следил. Не е била блокирана. Майките при мен са различни-видяхте мнението ми за майките.Първоначално публикувано от toko652003
А при мен няма такова опаразитяване. Проста района е по запазен и няма такова-не се забелязва. Аз също ги третирам.Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
а бе гледай да не се хващаш на бас - има огромна вероятност да загубиш!!!Първоначално публикувано от ahilis
Ти мен за gillan ли ме имаш? Аз да не съм от вчера?Първоначално публикувано от kando
като ми кажеш как си установил дали имаш или нямаш опаразитяване,тогава ще ти кажа за какъв те имам и от кога си!!!!!!Първоначално публикувано от ahilis
Ти като ми задаваш този въпрос си мисля, че май не си виждал кърлеж (вароа)Първоначално публикувано от kando
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))