Здравеите утре ще хода за пави път, може ли да ми обясните каде се намира изложението, и има ли някаква такса за вход. В Плевен ще вляза откъм село Ясен.
Здравеите утре ще хода за пави път, може ли да ми обясните каде се намира изложението, и има ли някаква такса за вход. В Плевен ще вляза откъм село Ясен.
Отвори Гугъл карти и виж къде е ЖП гарата и си там.
Мерси колега гарата е знам
Мрежата която ползват се нарича разтеглена ламарина . Има я с различни размерии и от различни материали. Провери в по големите магазини в които се продават мрежи и ламариниПървоначално публикувано от evil_dea
Сградата не е най-подходящата за такова изложение, но в Плевен няма друга на такава цена като наем. Посетителите са огледало на БГ пчеларството към момента. Всеки от участниците се старае да си избие разходите и да спечели за 3 дни, а не толкова да печели в бъдеще от представянето си. И накрая всичко става панаир с наистина сериозен оборот-манталитет.
Предпочитам да пия от извора.
А вие като каните много гости предприемате ли нещо за техния комфорт у вас,приемате ли ги в жилището си или ги събирате в коридора и накрак се видите набързо разминавайки се странично един с друг и да си ходят?Първоначално публикувано от FVCVS CAESAR
Ако това е нормално, благодаря за поканата, но съм възпрепятстван и няма да имам възможност да ви уважа.
Галин Койчев www.dogo-hunting.alle.bg
Ако гостите са твърде много, не можеш да обърнеш достатъчно внимание на всички. Но който има желание, ще намери каквото търси. А който не знае какво търси, само ще мърмори и ще се оплаква.
А отношенията между хората не са въпрос на организация, а на манталитет, на домашно възпитание, ако щете, и т. н.
Въпреки относително големия брой пчелни семейства в България, пчеларството ни е доста примитивно. Но тя всичката ни работа е такава. Каквито сме това, българите, такава ни е държавата, такова ни е и пчеларството, и всичко останало.
А по повод лицата от мъжки пол, които излъчвали някакви миризми. Лично аз не съм усетил такива, може би защото и аз излъчвам подобни - знам ли? Но сигурно има посетители от село, които гонят кравите по цял ден и се къпят всяка втора неделя в месеца (не казвам, че всички фермери са така). И какво трябва да се направи в тази връзка? Може би трябва да се въведе такса вход и да се допускат вътре само добре изглеждащи господа, облечени в маркови костюми... и дами, които миришат хубаво? wink;
В Художествената галерия изложението изглеждаше някак по-изложбено, но за мен външният вид не е от толкова голямо значение, важно е съдържанието, а то си е горе долу все едно и също.Първоначално публикувано от kroum
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
Не става въпрос да се обръща внимание на посетителите, това е функция на изложителите и всеки спрямо амбициите си за името на фирмата която представя да се "излага" както реши. Става въпрос за подсигуряване на необходимите условия за цялото мероприятие от хората който го организират. Ако се състоеше за първи път въпреки всичко щях да ги поздравя и насърча за следващо което да е още по-добро. Но не мисля, че е за първи път и нямат прогнозна статистика колко посетители се очаква да има. Ако нямат такава статистика не е оправдание а е още по-жалко. Когато прохождаш в нещо очакваш разбиране и подкрепа а когато си напреднал очакваш критики ако не си се справил добре.
Какво означава на едно изложение да намериш каквото търсиш? Едно изложение е преди всичко да видиш нещо което там да стане обект на твоя интерес. Другата му функция е да видиш колкото може повече неща на едно място, да имаш възможност да ги сравниш и създадеш съответните контакти за бъдещи взаимоотношения.
Взаимоотношенията между посетителите са си тяхно задължение, затова и не го коментирам. Наистина е жалко ако учтиво изчакваш реда си, без да си в интимна близост с другите, а някои се провре за да задоволи любопитството си. Така както се е наврял, въпреки малката ми телесна маса и въз основа на не голямото ми мозъчно съдържание, мога да му задоволя любопитството и по други начини, но се въздържам точно заради възпитанието ми.
По отношението на таксата за вход ако е в разумни граници без възражение и негативизъм бих я заплатил за да подкрепя организаторите за по-добри условия. Не визирам ограничаване и подбор на посетителите, толерантен съм всеки без значение как е облечен, повече ме вълнува как се отнася към мен.
Наистина това мероприятие повече се вписва в определението пазар с елемент на изложение отколкото в определението МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ. Затова голям принос имат и част от самите изложители. Минимална част от изложителите бяха наблегнали и заложили на презентацията на даден продукт и неговата популяризация. Целта на повечето беше да продават в момента, дори и дребни неща на дребно а не създаване и подобряване имиджа на фирмата им и предлаганите от тях неща. Няма нищо лошо и в продажбите, но някак си трябва да се поразделят и оформят естетически нещата така, че това събитие да прилича повече на МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ.
За съжаление това изложение от всичките, в различни свери, които съм посещавал до сега това най-малко ми харесва.
Галин Койчев www.dogo-hunting.alle.bg
Днес посетих изложението в 11:00 часа, повярвайте няма как да бъде изложение при толкова малко място, решиха да се кача на втория етаж и не можеше да се слезеш от ескалатора , просто нямаше къде да се отместиш и идващите хора те затискаха. Теглих им една майна на организаторите и си заминах.
Помислите цяло чудо е че няма нещастни случай , сградата не е проектирана за толкова много хора нямаше, как да се евакуират при пожар примерно, или земетръс, една паника сред хората и щеше да има много жертви.
После отидох в 17:10 до 18:10 ( все пак съм от Плевен) , разгледах всичко на спокойствие , избрах си центрофуга и вана. Изложителите вярно че гледат на продават, но и обясняват. Така че съм доволен от изложението като качество , но като организация малко е недомислено , не знам как трябва да стане ( нямам опит и не мога да организирам изложение ) но от всички които съм посещавал не съм бил на такава блъсканица, дори на концерт на металика![]()
Днес наистина бе претъпкано с хора,както отвън така и вътре,а в някой помешения бе много задушно като в сауна.Към 14ч.вече посетителите намаляха и бе по-спокойно за разглеждане.Иначе почти няма нищо ново,а машините ,уредите и апаратите на са по джоба на българския пчелар.Качеството на изработка на рамките и кошерите се е повишило.Аз си тръгнах със идеи и главоболие.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))