Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 22 от 31 ПърваПърва ... 122021222324 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 211 до 220 от общо 305
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Предполагам към коледа ще го публикуват.

Наблюдател
    Регистриран
    22.08.2012
    Благодаря, колега! Кандидатствах за първи път и не зная кое, кога става.

Автор
    Регистриран
    18.11.2010
    Цитат Първоначално публикувано от valeriboikov
    Програмата е истинска дискриминация.Сдруженията правят нерегламентирани списъци, в които са наредени по приятелски начала.В същото време от РА казват, че няма да се приема по тези списъци, но дефакто полицията пускаше хората по тези списъци. Някой да сезира комисията по дискриминация!
    В Ямбол положението беше същото...

Наблюдател
    Регистриран
    05.11.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    В Ямбол успяха да подадат 69 човека.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Nic
    Цитат Първоначално публикувано от valeriboikov
    Програмата е истинска дискриминация.Сдруженията правят нерегламентирани списъци, в които са наредени по приятелски начала.В същото време от РА казват, че няма да се приема по тези списъци, но дефакто полицията пускаше хората по тези списъци. Някой да сезира комисията по дискриминация!
    В Ямбол положението беше същото...
    Ами хората от къде да знаят че ти си пчелар, като не си член на никое пчеларско дружество (макар и само на документи - написаното е вярно). Не вярвам да ти се свидят чак толкова 5-те лв за членски внос - тогава и твоето име ще фигурира в някой от тези списъци....
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Колега scutellator,следователно по пътя на логигата,ако си председател,домакин или нещо си там в управлението на някое мижаво дружество,трябва да си преди другите пчелари,така ли!?
    1000 пчелари - 1000 технологии

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz
    По принцип трябва да е така както казва колегата, но от таблицата горе си личи, че не е така.
    Колега,явно не си разбрал същността на данните от таблицата.До 787 номер е имало средства по всички мерки,но от там на сетне парите по мярка D2 са свършили и Х-а показва,че се отказва приема по тази мярка,но по другите се приемат.Така е до №836 когато свършват парите и по другата мярка D1.Приема отново не спира,но не се приема по тази мярка.Дано бях ясен и си ме разбрал.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Не мисля така. Аз разчитам таблицата така:
    Х-са показва по коя мярка е кандидатствано
    Червения фон показва по коя мярка няма вече средства и получаваш отказ по нея. Това личи и от последната графа в която се казва че си над бюджета по съответната мярка но по другите ако си кандидатствал си ОК.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Не мисля така. Аз разчитам таблицата така:
    Х-са показва по коя мярка е кандидатствано
    Червения фон показва по коя мярка няма вече средства и получаваш отказ по нея. Това личи и от последната графа в която се казва че си над бюджета по съответната мярка но по другите ако си кандидатствал си ОК.

да така е №805 и кандидатствал само за отводки при положение че средствата по тази мярка са били вече изчерпани,същото важи и за № 834

Автор
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от buci59
    По принцип трябва да е така както казва колегата, но от таблицата горе си личи, че не е така.
    Колега,явно не си разбрал същността на данните от таблицата.До 787 номер е имало средства по всички мерки,но от там на сетне парите по мярка D2 са свършили и Х-а показва,че се отказва приема по тази мярка,но по другите се приемат.Така е до №836 когато свършват парите и по другата мярка D1.Приема отново не спира,но не се приема по тази мярка.Дано бях ясен и си ме разбрал.

От номер 787 до номер 965 хората които са писали мярка D2 и следователно D1 фонда предлага договор със една допълнителна клауза която гласи Ако не останат пари няма да те финансират.При подписване на договора служителите от разплащателна агенция ти обясняват че финансирането си го правиш лично ти, не ти предлагат заем и шанса да останат пари е да се откажат от финансиране хора със редовни договори.След 31 август правят преизчисление на парите и ги разпределят по реда на кандидатстване.

Страница 22 от 31 ПърваПърва ... 122021222324 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •