Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 773 от 807 ПърваПърва ... 273673723763771772773774775783 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 7,721 до 7,730 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    При мен кайсиите и прасковите са тотал щета. Ще се ядат основно сливи,череши и ябълки. Отново. Взе да ми писва.

На какви пари изкупуват восъка в магазините, някой може ли да даде актуални цени? Да не се мина че ми трябват 5 кила евтин восък без никакви претенции за цвят, мирис и алабала. Може и от болни семейства. Само да е восък и да не е осапунен

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    При мен кайсиите и прасковите са тотал щета. Ще се ядат основно сливи,череши и ябълки. Отново. Взе да ми писва.

На какви пари изкупуват восъка в магазините, някой може ли да даде актуални цени? Да не се мина че ми трябват 5 кила евтин восък без никакви претенции за цвят, мирис и алабала. Може и от болни семейства. Само да е восък и да не е осапунен
    При мен прасковките са напъпили, но кайсийките ми не ги бива.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията

Абе, за ядене лесно. Все ще намери човек да купи някое кило. Ама за пиене, за пиенеее....

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Абе, за ядене лесно. Все ще намери човек да купи някое кило. Ама за пиене, за пиенеее....
    А бе за пиене е лесно, все ще се намери откъде да купиш. Я от магазин, я от човек. Ама за ядене, за ядене няма качествени плодове. Специално за кайсиите, пък и за прасковите, от пазара/магазина винаги са или кисели, или горчиви, а много често комбинация и от двете. Но каквито и да са, при всички положения винаги са сухи. Което дори и да е съвсем разбираемо, имайки предвид че са брани зелени и са зреели докато са дремешкани насам-натам, никак не е приемливо. Поне за моя вкус. Моята кайсия си е сладка, сочна и ароматна. И когато си откъсна от дървото и отхапя, мога да се закълна, че усещам слънчевите лъчи, които са я бомбардирали до същия този момент. Пълна наслада за сетивата.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    д-р Стен Екберг. Не знам дали сте попадали на този уникален пич. Ако не сте и имате проблеми с наднормено тегло, високо кръвно налягане, преддиабет или диабет тип2, омазнен черен дроб, висок холестерол и т.н. проблеми на съвременния човек и искате да си помогнете, изгледайте някой от многото му клипове в ютюб. Примерно:

Вие си решавате какво да правите със себе си, но на мен би ми доставило огромно удоволствие, ако с това помогна на някого да подобри здравословното си състояние и качеството на живота си

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Чесън от градината на баба от Египет
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	viber_изображение_2023-04-22_21-08-06-510.jpg
Прегледи:      74
Размер:	151.1 KB
ID:	12056

П.П. Д.Д. /не е дълбоката държава/ казва, че като го яде после около него вси зли сили са мортос.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    23 април 2023 - Поход за мир

https://slivenmedia.com/news/23-april-2023-pohod-za-mir

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Съжалявам бат Жоро, но това не е поход за мир. Лозунг с купчина банални фрази, без никаква реална цел, никакво реално решение на проблем, нищо! Розови облаци и ключ към рая. Яко прозира утопичен комунизъм, от който ми е писнало до болка и тези овчи разсъждения "да се наведем, докато премине бурята"! Как не ги заболя наведени да стоят?! "Мир между братски нам народи...." Ма те се колят във момента, а се е случвало и друг път в последните 100-110 години!!! По-назад във времето да не говорим!Замитат историята, а тя учи! Ако се повторят същите грешки, ще има и подобен резултат. Мерси! Аз не желая да ставам съвременник на нов Хитлер или Сталин. Една от участващите организации е с име Св. Георги !!! Име на войн, боец, изобразяван носещ оръжие в битка със митичен звяр. Плоско. Лозунгите им хипарски, а символът им войнствен)) Това ми е мнението за събитието от линка. Ако има обидени, не това ми е целта!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Съжалявам бат Жоро, но това не е поход за мир. Лозунг с купчина банални фрази, без никаква реална цел, никакво реално решение на проблем, нищо! Розови облаци и ключ към рая. Яко прозира утопичен комунизъм, от който ми е писнало до болка и тези овчи разсъждения "да се наведем, докато премине бурята"! Как не ги заболя наведени да стоят?! "Мир между братски нам народи...." Ма те се колят във момента, а се е случвало и друг път в последните 100-110 години!!! По-назад във времето да не говорим!Замитат историята, а тя учи! Ако се повторят същите грешки, ще има и подобен резултат. Мерси! Аз не желая да ставам съвременник на нов Хитлер или Сталин. Една от участващите организации е с име Св. Георги !!! Име на войн, боец, изобразяван носещ оръжие в битка със митичен звяр. Плоско. Лозунгите им хипарски, а символът им войнствен)) Това ми е мнението за събитието от линка. Ако има обидени, не това ми е целта!
    Георги Иванов, космонавт и най-великия българин подкрепя Походът за мир на 23 април

https://www.youtube.com/watch?v=k4Zb9U32yDQ

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Тоя поход за мир със развяване на знамената и символите на агресора, в буквален превод означава унищожение на Украйна. То и в България сме малко така - за да има мир между теб и крадеца в дома ти, не го наранявай, не го бий, докато не стреля по теб не стреляй по него и, ако не те е уцелил в главата, ти нямаш право да го уцелиш, дори по пръста на крака. Така си е с руския мир - не се защитавай и всичко ще е мирно.

Страница 773 от 807 ПърваПърва ... 273673723763771772773774775783 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •