IMG_20180626_084227.jpg
.....
IMG_20180626_084227.jpg
.....
Бат Вальо ако слагаш по едно парцалче на горните рамки от долу нема да ти награждат толкова много.Трябвало е да си купиш един молив и немаше да имаш тоя проблем.Евала мога да ти кажа за личното производство.И аз съм така правя всичко как ми идва от вътре.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Е немал е време от работа да си купи молив.Или е бързал да сложи по още 2 магазина.
Ако е от силата на найлона награждането изглежда по друг начин.
При силата на парцаля е по друг начин.В сучая е загубил поне 5-8кг мед докато намерят верния път,а може и повече.
![]()
Пазара много се промени последните години и старите понятия вече не са толкова меродавни! Повечето пчелари или кандидат такива предпочитат да си напазаруват това което им трябва възможно най рано напролет (по възможност и на най добра цена) и по собствено усмотрение и разбиране да го докарат до желаното от тях състояние в правилното според тях време, така че изискванията за отводки с млади майки (март месец такива няма от къде да се вземат) изобщо не са това което са били преди години. Пак повтарям това важи за продажби през края на март и началото на април, за другото време правилата може да се каже че са си по старому.
Бат Вальо виж от лакумия до къде я докарах аз.https://youtu.be/UTX83jKxSRw
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))