Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 274 от 807 ПърваПърва ... 174224264272273274275276284324374774 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,731 до 2,740 от общо 8061
    Автор
    Регистриран
    03.03.2016
    Пчеларски район
    обл. Ловеч
    не те бъзикам бе човек, от боба може и да не извадиш мед но ако занесеш на комбайнера буркан с мед ще ядеш боб ма си носи и чувалче

Автор
    Регистриран
    03.03.2016
    Пчеларски район
    обл. Ловеч
    medved68 айде след като ние сме "КАЛМУЦИТЕ" пък ти си тежкият професионалист отговори на човека дали да чака мед от боба.
    тарикат.... продължението си го знаеш.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    "Фасулът е самоопрашващо се растение и не се посещава от пчелите." Откъс от книгата "Медоносни растения и пчелната паша в България", автор - В. Петков.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.07.2016
    Пчеларски район
    Западен Вр.Балкан
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Гледай как ме бъзикате . Аз попитах сериозно, знам че някой бобови разстения отделят нектар, миналата година от глушина хванах по 10 - 20кг. мед от кошер за това се чудех дали няма да има нектар от него.
    Ник, не съм искал да те "бъзикам"! Видях "ръчичката" ти на моя пост и разбрах, че си схванал шегата. Пуснах в търсачката "фасул" и "нектар", но нищо не се получи. Не срещам и мед с етикет - "от боб". Прочетох, че фасула се самоопрашва, което може би не бърка пчелите да го посещават, но определено не е медонос! Ако "хванеш" медец от него - сподели, че да знам и аз

Цитат Първоначално публикувано от medved68 Виж публикацията
    Постовете на Юлиян и Ивайло са характерни за БГ. форуми ,задаваш въпрос и разни калмуци почват да се шегувкат ей така щото са ммммного печени професионалисти и такива въпросчета направо ги обиждат смъртоносно!От тия отговор не чакай.
    Е, не си прав! Просто понякога отговарям първосигнално

1.калмук- Жител на Калмикия, република в състава на Руската Федерация
    2. калмук- тъпак, загубеняк, глупав човек
    3.калмук-мърляв и нечистоплътен човек

Съдейки от никнейма ти, предполагам си вложил смисъла от т.1?

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от julian103 Виж публикацията
    Ник, не съм искал да те "бъзикам"! Видях "ръчичката" ти на моя пост и разбрах, че си схванал шегата. Пуснах в търсачката "фасул" и "нектар", но нищо не се получи. Не срещам и мед с етикет - "от боб". Прочетох, че фасула се самоопрашва, което може би не бърка пчелите да го посещават, но определено не е медонос! Ако "хванеш" медец от него - сподели, че да знам и
    Да заслужих си бъзиците вместо да проверя в чичко гугъл, аз задавам глупави въпроси. Иначе наистина не знаех и се чудех дали ще има нещо от него. Ето днес научих нещо ново

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Да заслужих си бъзиците вместо да проверя в чичко гугъл, аз задавам глупави въпроси. Иначе наистина не знаех и се чудех дали ще има нещо от него. Ето днес научих нещо ново

Ако него изкисне доста време във вода ще има доста...Все пак е фосфорна култура.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ако него изкисне доста време във вода ще има доста...Все пак е фосфорна култура.
    Стига с толкова информация че ще прегрее харда, вече е на години

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от julian103 Виж публикацията
    Ник, не съм искал да те "бъзикам"!

Е, не си прав!

1.калмук- Жител на Калмикия, република в състава на Руската Федерация
    2. калмук- тъпак, загубеняк, глупав човек
    3.калмук-мърляв и нечистоплътен човек

Съдейки от никнейма ти, предполагам си вложил смисъла от т.1?
    Чичко Гугъл,както винаги не е бил изчерпателен при твоето питане към него.Има и четвърто –порода гълъби.Тъмно кафяви,с голяма качулка.Много красиви и винаги привличащи.Може би,това да е имал в предвид.Красота и доходонодност. Лошо ли е като сравнение? Трябва да му благодарите. Не влагайте зла умисъл във текста,гледайте философски на всичко.Човешкият живот е прекалено кратък,затова РАДВАЙТЕ му се докато имате тази възможност.Всичко е преходно.ИМА ГО,НЯМА ГО!

Гогол, дай някоя снимка на тези гълъби, че ми стана много интересно.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Въъ, то голямо препускане по темата, клепач ли било, око ли било, дупе ли било.
    УВАЖАЕМИ НАЧИНАЕЩИ, не е логично, да кажеш ХОП, преди да си скочил, или иначе казано: "Едно е да искаш, друго е да можеш и так дальше.

Страница 274 от 807 ПърваПърва ... 174224264272273274275276284324374774 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •