Е той сигурно не слага на рояка пило,а само основи и сироп.Аз на моите и магазини им слагам по някое време да не им е тясно.
![]()
Е той сигурно не слага на рояка пило,а само основи и сироп.Аз на моите и магазини им слагам по някое време да не им е тясно.
![]()
Няма страшно, вече пробвах кепчето. С лекота лови нощни пеперуди в тъмното, камо ли големи рояци, и то на светло.![]()
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Колеги, някой гледа ли Кавказки пчели (Apis melifera сaucasica)? Моля да драсне някой ред за впечатленията си от тях.
Keep Walking...
Преди имаше по голяма активност от тия които купуват пчелен мед.Тая година нещо само една фирма обяви цени и това беше.Да не са фалирали другите?Г-н Матеев и той обяви нещо интересно,но за сега не мисля да сменям системата.
![]()
Аз наследих чисто черни майки в кошерите от дядо ми, местна пчела , може би са близки до кавказката порода. Пчелите им са сиво-черни, без никакви кафеви или жълти пръстени, по едри са от жълтите пчели, по работливи и слабо ройливи. Опитвам се да ги запазя от жълтите боклуци които се въдят около пчелина ми. Перфектни, майки мечта, бият по всички показатели другите.
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))