Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 100
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сега звъннах на колеги и те незнаели как се прави това.Продължавам да питам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Моля модератора да ми изтрие постовете.Може и да са ме излъгали.аз нали съм си наивен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Няма по просто нещо от това да стръскаш няколко рамки в един чувал и с тези пчели да си подсилиш кошерите преди акацията.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Няма по просто нещо от това да стръскаш няколко рамки в един чувал и с тези пчели да си подсилиш кошерите преди акацията.

Говорим за летяща колега.И на мен ми е чудно кк я крадат.Не ,че ще им взема занаята но ми е любопитно./101 болес не ми трябва/

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не знам да ли тук е мястото на това което ще напиша.Колеги и колежки,бъдете бдителни покрай пчелините си.Тръгналиса алчниците да крадат летящата пчела.Как го правят не знам,но инфото ми е достоверно.
    За да се направи такова събиране се изисква "специално" приспособление. Учителя ми по пчеларство беше направил такова, да експериментира на неговия пчелин дали действа така да се каже. След време каза, вземи го, ако ти се занимава с хамалогия можеш да напълниш няколко кошера. Аз като новобранец се чесах там където не ме сърби, обикалях го като голям камък и реших, че с кокошкарска хамалогия няма да се занимавам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    За да се направи такова събиране се изисква "специално" приспособление. Учителя ми по пчеларство беше направил такова, да експериментира на неговия пчелин дали действа така да се каже. След време каза, вземи го, ако ти се занимава с хамалогия можеш да напълниш няколко кошера. Аз като новобранец се чесах там където не ме сърби, обикалях го като голям камък и реших, че с кокошкарска хамалогия няма да се занимавам.

Ако имаш фотография на това моля ако можеш да я споделиш или да обясниш как работи на какъв принцип
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО/може и на лично/

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Наи вероятно някои е сложил капани за роеве около пчелините на тези твои приятели и те са дали достоверно имфо,да си гледат както трябва пчелите и да не им дават да се роят.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Нали не сме във форум на крадци?!. Преди години пуснаха криминален филм, в който имаше сцена как се разбива брава тип ”питон”. След това пропищяха масово тези, които разчитаха на такава защита. Сега Друмев, какво ”полезно” нещо очакваш да научиш?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Нали не сме във форум на крадци?!. Преди години пуснаха криминален филм, в който имаше сцена как се разбива брава тип ”питон”. След това пропищяха масово тези, които разчитаха на такава защита. Сега Друмев, какво ”полезно” нещо очакваш да научиш?

Аз търся да науча какво да търся.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз търся да науча какво да търся.
    .... в кутията на Пандора.

Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •