Сега звъннах на колеги и те незнаели как се прави това.Продължавам да питам.![]()
Сега звъннах на колеги и те незнаели как се прави това.Продължавам да питам.![]()
Моля модератора да ми изтрие постовете.Може и да са ме излъгали.аз нали съм си наивен.
Няма по просто нещо от това да стръскаш няколко рамки в един чувал и с тези пчели да си подсилиш кошерите преди акацията.
За да се направи такова събиране се изисква "специално" приспособление. Учителя ми по пчеларство беше направил такова, да експериментира на неговия пчелин дали действа така да се каже. След време каза, вземи го, ако ти се занимава с хамалогия можеш да напълниш няколко кошера. Аз като новобранец се чесах там където не ме сърби, обикалях го като голям камък и реших, че с кокошкарска хамалогия няма да се занимавам.
Наи вероятно някои е сложил капани за роеве около пчелините на тези твои приятели и те са дали достоверно имфо,да си гледат както трябва пчелите и да не им дават да се роят.
Нали не сме във форум на крадци?!. Преди години пуснаха криминален филм, в който имаше сцена как се разбива брава тип ”питон”. След това пропищяха масово тези, които разчитаха на такава защита. Сега Друмев, какво ”полезно” нещо очакваш да научиш?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))