Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 138
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    И миналата година писах , но няма , кой да чете .

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Едуард Виж публикацията
    В сряда сложих на единия инвентиран сироп ще видя него ще вземат ли,ако не спирам да ги храня тези 3-те и ще храня само другите 22,който си го взимат.А относно клонките,къде между преградата и входа на хранилките ли ?
    Що не спрете да мъчите кератийките?Всички се хвалите –всичко цъфнало,прашец с лопатата да ринеш,нектар бол.Е,ми к,во искате да ви вземат сиропа тогава.Ти какво избираш–агнешкото или дъртата маря? Не ги мъчете, да прецъфти всичко е ако чакаш акация –тогава храни докато цъфне тя.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Що не спрете да мъчите кератийките?Всички се хвалите –всичко цъфнало,прашец с лопатата да ринеш,нектар бол.Е,ми к,во искате да ви вземат сиропа тогава.Ти какво избираш–агнешкото или дъртата маря? Не ги мъчете, да прецъфти всичко е ако чакаш акация –тогава храни докато цъфне тя.
    Да ама не. При едни има нектар, а при други не. Сушата е голяма, духа само вятър и нектар няма. Сиропа обаче пак не се взима. Що е то?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много силни отводки.Почти като моите.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Да ама не. При едни има нектар, а при други не. Сушата е голяма, духа само вятър и нектар няма. Сиропа обаче пак не се взима. Що е то?
    Щом ти го написа това,ме караш да погледна на нещата/то по–сериозно.До преди малко си мислех–е, момчета–минзухарчета.К,во видяли,к,во не довидяли?Значи и при теб е такава ситуацията?Утре ще ги рушна моите живаци/да даде Господ/.А пропо,забравих.От понеделник до днес,включително при мен вали след14.30 ч.по 30–40 минути.При мен само джанката се прояви и тук там великденчето.Студ,по –висока температура не съм видял от 14–16 градуса.Вятъра е непоносим,гаден.Ватенката и ушанката не съм свалил още.А уж съм на ЮГ,реката трябва да носи топло от Беломорието.Курец–парец.Д ли не влязохме в Матрицата– ????

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Моите и на юг и на север,мало и голямо,по-бързо или по бавно си взимат сиропа,но хранилките са директно на рамките и сиропа си е винаги топъл.....

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    И моите искат сироп от вътрешните хранилки. От външните не.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Приятелю , температурата си е нормална за сезона .
    Колкото до реката -движението на въздушните маси е по течението и , а не обратно .

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Приятелю , температурата си е нормална за сезона .
    Колкото до реката -движението на въздушните маси е по течението и , а не обратно .
    Не много.Миналата година рапицета цъфна посевместно на 4–6.04./по тефтер/Тази година,в момента е 4–5 пръста висока/която е останала/Ако се върнем назад 5–6 години,ситуацията е същата–цъфтеж от 4–10.04.Днес например щях да гледам какво са донесли за седмицата–ядец.До 11.30ч.тук–там слънце с остър СЗ вятър.След това–дъжд,дъжд и пак дъжд.Кротък,без вятър,силно мокрещ.Температури 8*,6*,сега,в момента 4,5* със силен СЗ вятър.Кое му е нормалното?Такива бяха до 1967 г.След това стана топло–не се спущах от Боровец до реката със ските заедно с хлапаците,нямаше сняг.
    За реката–ами студеното по течението,надолу.Топлото,н горе,насреща.При нас имаше приказка–духне ли белия вятър,можеш да сееш всичко.

Наблюдател
    Регистриран
    13.03.2017
    Пчеларски район
    Сливовик
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Подхранвам ги защого при мен рапица няма акация липа и слънчоглед ,а и след акация мисля и някоя отвотка да направя и също така нека не забравяме,колко беше лоша миналата година.

Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •