Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 152
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И какъв ти е зора? Какво те напъва отвътре?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    И какъв ти е зора? Какво те напъва отвътре?
    Актуално ли е това?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Актуално ли е това?
    Отдолу на обявата се появява един телефон чат пат. Звънни и ще разбереш. Сърбите по мои наблюдения дори в повечето случаи знаят и български, а докато ти си пресмяташ колко ще ти струва дадена стока/динар лев/ те ти я казват цената в български левове - на момента. За по - лесно. Учтиви са, ще ти отговорят.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Отдолу на обявата се появява един телефон чат пат. Звънни и ще разбереш. Сърбите по мои наблюдения дори в повечето случаи знаят и български, а докато ти си пресмяташ колко ще ти струва дадена стока/динар лев/ те ти я казват цената в български левове - на момента. За по - лесно. Учтиви са, ще ти отговорят.
    Благодаря. Сръбски номер не видях, но има български. Мен всъщност ме интересува актуална цена на това: https://gordyan.wordpress.com/2013/0...5%d0%b7%d0%bd/
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Благодаря. Сръбски номер не видях, но има български. Мен всъщност ме интересува актуална цена на това: https://gordyan.wordpress.com/2013/0...5%d0%b7%d0%bd/
    Е, значи по - лесно ще станат нещата. А виждаш ли? И за теб съм помислил. Има нещо и за теб. Мина ми през ума, че ще захапеш. Хайде дрънкай там на някой телефон да видим в час ли са или само съм си изтъркал маникюра по клавиатурата.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Специално за tsc1. Проверих. Имат актуалност и за 2017г.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Специално за tsc1. Проверих. Имат актуалност и за 2017г.

Не е ли скъпо от там да се купуват лекарства с заявка по телефона?

Автор
    Регистриран
    03.03.2016
    Пчеларски район
    обл. Ловеч
    Слънчо ме изпревари този път и му го признавам
    както съм казвал до сега имам 40 дадан блата и ги гледам самичък от събота на неделя. от 3 години на сам ползвам услугите на Gordian tedm и съм много доволен от препаратите им. поръчвам си по телефона и разговора със сърбина направо си е голяма смешка но пък не може да се сърдя на човека че говори на развален Български важното е че е Български нали. за акара редувам super strip есента и matisan пролетта като винаги пролет си взимам и две опаковки със forsapil. цените са доста по-ниски от пчеларските магазини и доставката по еконта (5 лв) направо се стопява.
    всичките препарати при доставка са произведени предходният месец а даже super strip когато го отворя е толкова силен че докато сложа всичките ленти и ме заблъсква и мен главата
    За forsapil само мога да кажа че без него не мога да стартирам така пролета и средата на август за да имам силни семейства... направете съпоставка какво съдържа forsapil и какво съдържа Стартовита и си направете изводите кой е пъ-добър за пчелите.
    Успешна година и от мене на всички.

Есента си купих Herba Strip директно от тях. Звъннах на посочения в сайта телефон и човека, който се обади започна да говори първо на английски. Като разбра, че съм българин започна да говори на български. Изпратиха ми ги до офис на Еконт и въпреки, че аз си платих доставката лекарствата ми излязоха по-евтино отколкото по магазините в Русе. Датата на производство на лентите беше от предходната седмица на поръчката. Лентите бяха обилно напоени с активни съставки като ги отворих. Това за разлика от лентите, които бях купил преди това от магазин в Русе, които бяха наполовина сухи.

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някой поръчвал ли е от тук : http://kalanchak.all.biz/bipin-timol...8#.WKAdpE__r9S

Отзиви ?
    След като го публикува тук, аз го разгледах и си харесах колани за кошерите. Оказа се обаче, че цената за доставка надхвърля цената на самите колани. Идеята на коланите понеже ми хареса, сега си купувам отделните части от България и ще си ги направя сам. https://www.youtube.com/watch?v=fX2cUUcFUsk

Страница 7 от 16 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •