Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 41 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 408
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Добре,че е брата да отсрами фамилията отновоЦелия град отново приказва за него отново

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Добре,че е брата да отсрами фамилията отновоЦелия град отново приказва за него отново
    Че за тебе приказва цял форум- колко града са това а?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Тоя Де минимис ти разби психиката безрезервно Дака. Препоръчвам ти малко Фън Шуй. Ама и ракия помага! Вътрешно.

Ако беше на моето място и твоята щеше да се разбие.Сега няма сервиз,няма дърва няма пари за лов и ловен билет.

Ние едно в събота голям глиган около 200 кг.но с малки зъби в неделя пак едно около 130 кг.глиган без трофей общо взето кръстосаха се с полу диви и нямат зъби раждат по два пъти в годината лошо но няма какво да се направи. В неделя колегата на съседния пост го уби Аз станах свидетел на екшъна след като му гърмя първо от около 10 м.прасето се засили право срещу него гърмя втори път но не улучи дръпна се и нереза се блъсна в мешето на което си беше закачил раницата и опрял стола след това пробяга 50-60 м.и падна отивам при него тои пребледнял въобще не разбрал че го убил както му казах ,че е паднало мисли маитап!!!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    На мен едно ми се караше в мъглата.Фучи,бучи наближа го се премести и пак така.Честно да ви кажа малко ме добъзя по едно време,че заредих и пистолета.
    Този пост е редактиран от jdrumev; 10.10.2016 в 19:59. Причина: от тел. пишех

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    На мед едно ми се караше в мъглата.Фучи,бучи наближа го се премести и пак така.
    Е това, ако някой ми го разкодира ще черпя. Имам чувството, че това си го писал докато те е гонило прасето, а и още те гони.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ето в с. Студена, Хасковско какви глигани има:http://www.hsmaritsa.com/shum-i-blya...y-studena.html

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Ето в с. Студена, Хасковско какви глигани има:http://www.hsmaritsa.com/shum-i-blya...y-studena.html
    http://prikachi.com/images/16/8931016V.jpg
    ей тоя големия ми се кара

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Е това, ако някой ми го разкодира ще черпя. Имам чувството, че това си го писал докато те е гонило прасето, а и още те гони.
    Щом и създателя не може - лошо.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Докато чакал на пусия, си носел един буркан мед и си хапвал. По едно време, дочул на близо странни звуци, наподобяващи торнадо от пета степен! В този момент, нещо започнало да му го ближе( медеца). Тогаз си го преместил, в другия крачол и отново наченал яденето и чакането на трофея.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 10 от 41 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •