Е то при това положение по добре да не ме одобрят.Тъкмо да загрея за бъдещите дела.Човек трябва винаги да почне от някъде.
Какъв е живота.До вчера търсих начин да ме одобрят от днес вече съм на другата вълна.

Е то при това положение по добре да не ме одобрят.Тъкмо да загрея за бъдещите дела.Човек трябва винаги да почне от някъде.
Какъв е живота.До вчера търсих начин да ме одобрят от днес вече съм на другата вълна.
Дали е възможно да пуснем колективен иск? Предстои ми пътуване в чужбина и не ми се наема с организацията на такива нещо но ако се създаде организация по подаването на такъв иск ще се включа.
Правното основание го писах когато давахме предложенията към МЗХ

Удостоверения от преработвателите не е сигурно ,че ще бъде изисквано!!!
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Ето и окончателните указания.Ukazania_PHELI_de minimis_2016.pdfUkazania_PHELI_de minimis_2016.pdf

"Държавната тайна" е разкрита.

Ха да им е честито на тия дето отговарят на изискванията.

И като вземате удостоверения гледайте количествата да са същите като при годишната данъчна декларация че иначе може да отнесете глоба от 500до 5000лв
Всичко ми се изясни. Изрично пише че макс. помощ е 7лв. на сем. За разлика от предни години сега неусвоения бюджет няма да се преразпредели а ще се върне в бюджета. Ясно че условия ще са почти невъзможни.
Боклуци мръсни.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))