То какъв хубав оцет става, но някой трябва да се сети навреме.
Бидон че си требе си требе ама за стари пити а Валката каза че претопява разпечатки, то тогава требе микровълнова ама требе да се експерементира количество и ватове, ама требе да стане и поради различната плътност на меда и восъка трябва да се раздели на фракции.Ама вероятно разпечатките са цедени та се губи смисълът на упражнението (според зависи).
А бидон че си требе - требе оно се знае.
Глей хората правят най-много по 4 часа на кошер на година, па вие тука, бидони, микровълнести, да делиш меда и восъка на фракции......и кво ли още не. Колко ли километраж (часове) ще навъртим, пари....разходи. А не съм продал и ланшния мед още. Дали да не започна да пиша и аз у темата за захарта, за лекарствата. Че дано го продам...........
П.П. Нема пАри за бидони и микровълнести..... Едвам събрах за нови кастрони да си стопя восъка.
Не мога да намеря инфо. имало ли е медоносна пчела в Америка до преди да отидат там белите (имам в предвид Колумб), коне са няма ли ама медоносна пчела имали ли са.
Само да не се яви Друмев от някъде че ще пита а бидони имали ли са.
Този пост е редактиран от Георги 1974; 12.08.2016 в 22:05. Причина: Друмев
Гоше, аз щи кажа.. Медоносна пчела може и да са нямали, ама Друмев са имали!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))