Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 15 от 24 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 141 до 150 от общо 240
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    А аз предлагам да се напием....

Как колега един път не каза дай да прочетем една книга
    А само за ядене и пиене думаш.Не ми е ясно кога си гледаш пчелите.Чувал съм че ако им миришеш на ракия много жилят

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    мерси много на всички трябват ми 15-20 буркана мед по възможност букет ли там как му се казва бе истински да е без от рапица за сестра ми и жена ми е че ми омръзна да купувам боклуци все се каня да взема да пробвам с някой кошер но няма кой елементарно да ме по научи иначе сам изчел всичко но това е др.тема знаете че изработвам всички системи кошери та някой ако иска да разменим за 20 буркана примерно и да каже какво ще иска да му изработя

Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    мерси много на всички трябват ми 15-20 буркана мед по възможност букет ли там как му се казва бе истински да е без от рапица за сестра ми и жена ми е че ми омръзна да купувам боклуци все се каня да взема да пробвам с някой кошер но няма кой елементарно да ме по научи иначе сам изчел всичко но това е др.тема знаете че изработвам всички системи кошери та някой ако иска да разменим за 20 буркана примерно и да каже какво ще иска да му изработя
    Странна работа ,никой не предлага конкретна оферта,защо ли,вариянт1 -не ти харесват произведенията,вариянт2-никой не може да предложи читав мед.Аз мога да ти дам 10 буркана мед,ти кажи какво предлагаш,моите кошери са дадан блат,но после кусурите ще си ги намираме тук пред всички да знаеш.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Моето мнение че не е проблема в медът и качеството а в доверието.
    Та по принцип от пазарна икономика може да се прескочи в натуралната (при която не се използват парични средства) и да се осъществи взаимноизгоден бартер (но проблема е че тук системата трябва да се осъществи на доверие като рискът е и за двете страни).
    В Северозапада се върти яко бартерни сделки сменям мед за мляко и други но си е кокошкарска работа.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Малий , до къде се докарахме ?!?!
    Да публикувам ли едно факсимиле ?
    Не няма .
    Защото веднага ще бъда награкан .

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    за кусури нямам притеснения от моя страна то си е най добре да се видят на живо кошерите до сега няма човек да е идвал да гледа кошер и да не му хареса не казвам че мой те са най добри но тук във Враца не съм виждал по качествени до сега и най вече на моята цена живи и здрави

Шегувам се за кусурите ,ние да не правим сделка за милиони 0877410035.

Галине, виж си личните съобщения.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    мерси на всички вече направих сделка по на там може пак

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    мерси много

Страница 15 от 24 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •