мерси много на всички трябват ми 15-20 буркана мед по възможност букет ли там как му се казва бе истински да е без от рапица за сестра ми и жена ми е че ми омръзна да купувам боклуци все се каня да взема да пробвам с някой кошер но няма кой елементарно да ме по научи иначе сам изчел всичко но това е др.тема знаете че изработвам всички системи кошери та някой ако иска да разменим за 20 буркана примерно и да каже какво ще иска да му изработя
Странна работа ,никой не предлага конкретна оферта,защо ли,вариянт1 -не ти харесват произведенията,вариянт2-никой не може да предложи читав мед.Аз мога да ти дам 10 буркана мед,ти кажи какво предлагаш,моите кошери са дадан блат,но после кусурите ще си ги намираме тук пред всички да знаеш.
Моето мнение че не е проблема в медът и качеството а в доверието.
Та по принцип от пазарна икономика може да се прескочи в натуралната (при която не се използват парични средства) и да се осъществи взаимноизгоден бартер (но проблема е че тук системата трябва да се осъществи на доверие като рискът е и за двете страни).
В Северозапада се върти яко бартерни сделки сменям мед за мляко и други но си е кокошкарска работа.
Малий , до къде се докарахме ?!?!
Да публикувам ли едно факсимиле ?
Не няма .
Защото веднага ще бъда награкан .
за кусури нямам притеснения от моя страна то си е най добре да се видят на живо кошерите до сега няма човек да е идвал да гледа кошер и да не му хареса не казвам че мой те са най добри но тук във Враца не съм виждал по качествени до сега и най вече на моята цена живи и здрави
Шегувам се за кусурите ,ние да не правим сделка за милиони 0877410035.
Галине, виж си личните съобщения.
мерси на всички вече направих сделка по на там може пак
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))